top of page

Takarítás cégeknek

    Takarító szolgáltatásainkat cégek is igénybe vehetik. A tisztaságba vetett hitünk két legfontosabb eleme az egészség, és az esztétika. Ezen a területen mind a kettőnek kiemelten fontos szerepe van. Az ember életének jelentős részét a munkahelyén tölti, ezért ugyanolyan fontos ezen helyiségek tisztán tartása mint az otthonunké!

  A 21. században a komoly cégek már a dohányzást sem engedik meg alkalmazottainak! Ennek több oka is van! Az egyik ok az egészségük megóvása, mert a beteges, táppénzen lévő dolgozó csak a pénzt viszi ahelyett, hogy hasznos munkát végezne. A tetejébe még jobban is teljesítenek a nem dohányzó alkalmazottak! Vannak olyan országok, ahol kötelező testmozgás van előírva a munkahelyeken. Ezek mind mind olyan rendelkezések amelyek a cég dolgozóinak az egészségét óvják!

   Hogy miért mondjuk ezt neked? Azért, mert a rendszeres takarítás is pont ezt a célt szolgálja! Megelőzi a betegségek kialakulását, terjedését. A kilincseken, a billentyűzeten, az illemhelyiségekben és sok más egyéb felületen található kórokozók könnyen gazdát cserélhetnek, mert ugye sok ember érintkezik velük. A por okozta allergiás megbetegedésekről már nem is beszélve. Nem utolsó sorban a dolgozókat a tisztaság pozitív energiával tölti fel. Mind emellett van egy másik fontos oldala az iroda vagy az üzlethelyiség tisztán tartásának, mégpedig az, hogy a hozzád érkező ügyfeleket is jó érzéssel tölti el a kellemes, tiszta környezet, így sokkal szívesebben térnek be hozzád, pozitív benyomást tesz rájuk, és nagyobb eséllyel költenek nálad pénzt. Ezekből az indokokból láthatod, hogy egy cég számára miért hasznos befektetés a takaríttatás.

“Üss két legyet egy csapásra! Óvd az alkalmazottaid egészségét és tégy jó benyomást az ügyfeleidre a tisztasággal! Így duplán profitálhatsz a takaríttatással!”- Ezt az üzenetet hozta neked a TAK.

Általános épülettakarítás cégeknek

  • Irodatakarítás (irodák, konyha, étkező, folyosók, lépcsőház, WC)

  • Üzemi konyha - / Étterem takarítás

  • Lakás - / Háztakarítás

  • Épülettisztítás (homlokzat, külső üvegfelületek)

  • Üzlethelyiség takarítás (üzlettér, kirakatok, raktár, WC)

  • Konditerem takarítás (edzőtér, öltözők, wellness, folyosók)

  • Társasház takarítás (lépcsőház, lift, szervízhelyiségek, garázs)

  • Iskola takarítás (tantermek, folyosók, irodák, étkező, tornaterem, WC-k)

  • stb.

Szolgáltatásaink cégek számára

 

 Eseti takarításra történő megállapodás alkalmával is ugyanazzal az alapossággal végezzük el a a ránk bízott munkát, mint napi, heti vagy havi rendszerességű takarítás esetén. Cégek számára is évente minimum két mindent átfogó nagytakarítást javaslunk, hogy az eldugottabb sarkokban is tökéletes tisztaság legyen. Ehhez külön kínálunk nagytakarítás opciót.

 

Természetesen itt is van lehetőség vegyszermentes tisztítószer csomagot választani, de maradhatunk a “hagyományos” vegyszerek mellett.

bottom of page