top of page

Takarítás magánszemélyeknek

  Lakossági takarítás szolgáltatásainkat magánszemélyek számára hoztuk létre. Lakásod vagy a házad esetleg nyaralód általános takarításához háromféle csomagunk közül tudsz választani. Ezeket teljesen személyre szabhatodkiegészítő szolgáltatásainkkal, melyekről részletesebben is tájékozódhatsz. Megbízhatsz minket eseti takarítással / nagytakarítással vagy rendelhetsz folyamatos szolgáltatást is, akár napi, heti vagy havi rendszerességgel.

  Az általános takarításon kívül van lehetőséged speciális lehetőségek közül választanod, mint például az építkezés vagy felújítás utáni takarítás, fertőtlenítő takarítás, extrém szennyezett állapotú ingatlanok esetén pedig az extrém takarítás. De ha épp csak egy ablakpucolásra van szükséged, akkor ez esetben is nagyon szívesen állunk rendelkezésedre. Ózongenerátoros szagtalanító kezelést is tudunk végezni, ezzel az eljárással száműzzük a kellemetlen szagokat. Szolgáltatásainkat és azoknak részletes leírását a Szolgáltatások menüpontban találod!

 Tudtad, hogy a takaríttatás az egy befektetés?

  Bizony, még a magánéletben is! Több oldalról nézve is profitálhatsz vele, ha egy takarító cégre bízod a piszkos munkát. Először is időt nyersz vele amit a szeretteiddel, esetleg szórakozással, sporttal vagy épp a hobbijaiddal tölthetsz. Másodszor, ha épp dolgoznod kell, akkor munkával is töltheted a felszabadult időt, amivel pénzt keresel. És végül, de nem utolsó sorban egészséget is nyersz vele, mert por-, szennyeződés- és baktérium mentesebb környezetben éled mindennapjaid a tisztaságból eredő jó érzéssel és pozitív energiával feltöltve.​

Törlőkendővel törlő kéz

Általános takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Ez a legkisebb takarítási csomagunk magánszemélyeknek általános ház- és lakástakarítás esetén Budapesten és 40 Km-es körzetében. Az ingatlan méretétől függően ez a takarítás csak pár órát vesz igénybe. Természetesen a mellékhelyiségek tekintetében ilyenkor sem ismerünk könyörületet, nem csak az ülőkét töröljük át, hanem a WC teljes felületét (mögötte is!) a csempével és a toalett ajtajával együtt. A fürdőszobában is vízkőtelenítjük a kád vagy a zuhanytálca és a mosdó környékét. A konyhában is rendet rakunk, letakarítjuk a munkalapot, a szekrényajtókról letöröljük a maszatokat, zsírmaradványokat, ujjlenyomatokat, szemetet kidobjuk. Az teljes lakásra kiterjedő portörlés után az otthonod átesik egy nagyon alapos porszívózáson, majd felmosáson.

Takarító páros

Nagytakarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

 A nagytakarítás lényege, hogy olyan helyeken is alaposan kitakarítsuk a lakást vagy egyéb ingatlant, amelyeket az általános takarítások alkalmával nem érintünk. Ennek a takarításnak csak a képzelet szab határt, no meg persze az idő. A lakás minden szegletét leportalanítjuk és megtisztítjuk a szennyeződésektől. A mozdítható bútorokat elhúzzuk a helyükről és mögöttük is kitakarítunk. Leportalanítjuk a szekrények tetejét és a polcait, fiókjait is. A fürdőszoba is egy sokkal alaposabb takarításon esik át. Például a mosógép mögött, alatt is összeszedjük a bepotyogott tárgyakat, kiporszívózunk, felmosunk. Leszámolunk a vízkő lerakódásokkal. A konyhában is minden felületet felszabadítunk a zsírba rakódott por fogsága alól.  Ez a takarítás csomagunk többek közt már magába foglalja az ablakok és ajtók tisztítását is.

Szerszámok

Építkezés utáni takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Elkészült a vadonatúj otthonod? De még az örömöt beárnyékolja egy "kis" por, törmelék és építkezési hulladék? Vagy az a rengeteg festék-, és gipsz maradvány gátolja meg, hogy máris bevedd a várad? És még nem is ejtettünk szót a ragasztószalagokról az ablakkereteken vagy a védőfóliákról a bútorokon. Ezeknek a nehezen eltávolítható szennyeződéseknek vagy oda nem illő tárgyaknak a sorát még hosszasan lehetne sorolni, amelyek egy építkezés során keletkeznek. Ezeket nagy odafigyeléssel és fárasztó munka árán lehet csak eltüntetni. A nagy odafigyelés azért kiemelten fontos, mert vigyázni kell, hogy a takarítás közben nehogy megsérüljenek a tisztítandó felületek a szennyeződések eltávolítása közben. Több szempontból is előnyös, ha az építési munkálatok alatt is folyamatosan folyik egy alapszintű takarítás. Egyrészt így sokkal könnyebb dolgunk lesz a végső takarításnál, másrészt pedig megóvjuk vele a végső helyükre tett burkolatokat, bútorokat, attól, hogy maradandó károsodást szenvedjenek a további munkálatok során. Mint például az új padlószőnyegbe beletapossák a port és egyéb piszkokat a munkások, hogy csak egy igen bosszantó és sűrűn előforduló problémát említsünk.

festőhenger

Felújítás utáni takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Ez az opció az Építkezés utáni takarítás kistestvére. Egy lakás vagy egy ház felújítása után a feladatok hasonlóak mint egy építkezés befejeztével. A legtöbb esetben egy felújítás után a legnagyobb feladatot a rengeteg por, festék és ragasztószalag eltüntetése jelenti. A felújítás befejezése és az újra birtokba vétel között ott van egy igen embert próbáló feladat, mégpedig a takarítás. Bízd profikra, és neked csak élvezned kell a frissen felújított otthonod auráját!

Kanapé

Kárpittisztítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

 A kárpitozott bútorok is, mint a szőnyegek időnként alapos tisztítást igényelnek.  A kárpitokra is jellemző, ami a szőnyegekre, hogy itt is megbújnak a poratkák és így veszélyeztetnek minket légúti megbetegedéssel. Persze a folyamatos igénybevétel miatti bekoszolódás nyomait vagy az esetleges "balesetekből" származó étel vagy ital foltokat is nedves kárpittisztító géppel lehet eltüntetni, hogy ismét régi fényében ragyogjon a szeretett ülőgarnitúránk vagy a székünk.

Szőnyeg

Szőnyegtisztítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Professzionális szőnyegtisztítást végzünk akár az otthonodban is, de ha még alaposabb tisztításnak szeretnéd alávetni a szőnyegeket, akkor természetesen telephelyünkön tökéletesen kitisztítjuk őket. Még ózonos kezelést is végzünk rajtuk ha szeretnéd, hogy száműzzük belőle a poratkákat és a kellemetlen szagokat! Padlószőnyeg van nálad? Súrológépeinkkel a legalsó rétegekig kitisztítjuk a padlószőnyegeket is!

Jegyzettábla

Kiegészítő szolgáltatások

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Azért, hogy a takarítás minél jobban a Te igényeidhez igazodjon, kiegészítő (rész) feladatokat hoztunk létre, így teljesen személyre szabhatod a takarítást. Például egy alap csomag mellé is tudsz vasalást vagy akár ablaktisztítást is rendelni. De az extra szolgáltatásainkat külön-külön is van lehetőséged igénybe venni, ha csak a szőnyegeket vagy az ülőgarnitúrát szeretnéd kitisztíttatni.

Sütőtisztítás (Kitakarítjuk a sütődet kívül-belül, minden tartozékával együtt, rácsok, tepsik, sütő belseje) *Természetesen átlagos elkoszolódás estén!

Hűtőtisztítás (hűtő + mélyhűtő kipakolása és tisztítása, rácsokat, tároló dobozokat is beleértve) *Mélyhűtőt a takarítást megelőző napon le kell olvasztani!

Ablaktisztítás (üvegfelületek és keretek tisztítása)

Szekrénytisztítás (polcok, fiókok portalanítása és tisztítása, tartalom rendezett visszarakása)

Mosás/teregetés (kb. 5 kg ruha vagy textil egy átlagos mosási mennyiség, nálunk ez 1 adag)

Vasalás (Vasalásnál is szintén 5 kg ruhát vagy egyéb textíliát veszünk 1 adagnak)

Ajtók felületének és keretének tisztítása

Mosogatás (1 mosogatónyi tányért, poharat, edényeket számolunk 1 adagnak) *Természetesen nem dupla akkorára púpozva!

Terasz takarítása (bútorok portalanítása, padló felmosása)

Függönytisztítás (a függönytisztítás magában foglalja a függönyök leszedését, kimosását, és visszarakását)

Grillrács (grillező rácsának megtisztítása)

Konyhai kisgépek (kávéfőző, kenyérpirító, robotgép, szendvicssütő, gyümölcscentrifuga, olajsütő, vízforraló, kenyérsütő, pároló  és főzőkészülék, alapos tisztítása)

Kárpittisztítás (nagyon alapos, minden részletre és felületre kiterjedő porszívózás után nedves tisztítógéppel kitisztítjuk lakásod kárpitozott darabjait (ülőgarnitúra, ágy, szék, stb.))

Ablaktisztítás

Ablaktisztítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Az ablaktisztítás vagy népiesebb nevén ablakpucolás a takarításnak (tisztítás-technológiának), mint tevékenységnek egy meghatározó eleme. Általában az ablakokat nagytakarítások alkalmával szoktuk tisztítás alá venni, mert ez egy elég időigényes feladat ahhoz, hogy hetente vagy akár havonta nekiessünk. Több féle opció közül választhatsz, van lehetőséged csak az ablaküvegeket megtisztíttatni vagy a komplett nyílászárók teljes tisztítására is, beleértve a redőnyöket is. A legkorszerűbb technikák és takarítógépek alkalmazásával makulátlan tiszta ablakok várnak az elvégzett ablaktisztítás után, amire még a szomszédok is irigykedve néznek majd!

Totális leszámolás (mindent átfogó teljes nagytakarítás

TOTÁLIS LESZÁMOLÁS

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Ha ezt az opciót választod, akkor nem kell korlátok közé szorítanod Magad! Ez a full extrás takarítási csomag ami létezik! Minden létező alap - és kiegészítő szolgáltatás bele tartozik! Kitakarítjuk az otthonod tokostól vonóstól. Az ablaktisztítástól a szőnyeg- és kárpittisztításon át a függönyök mosásáig minden beletartozik, a szekrények belsejét is beleértve!

Ház

Apartman takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Rövidtávú lakáskiadással foglalkozol, apartmanként adod bérbe belvárosi lakásodat? Megbízásunk esetén levesszük a válladról a takarítás terhét. Belvárosi takarító cég lévén igen nagy tapasztalattal rendelkezünk az apartmanok takarítását illetően. Az ágyneműk mosását is ránk bízhatod nyugodtan, elszállítjuk a szennyes textileket a központunkba, majd kimosva, kivasalva húzzuk fel az új vendég érkezése előtt.

fertőtlenítő takarító munkás

Extrém takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

Vannak olyan helyzetek amikor egy ingatlan olyan extrém módon szennyezett állapotba kerül, hogy egy civil ember egyszerűen nem tud vele mit kezdeni. A legtöbb ember már az ajtó kinyitása után hátat fordít az egésznek, ahogy elétárul a hihetetlen látvány és megcsapja az orrát az elviselhetetlen bűz. Ilyen súlyos állapotok a következő esetekben alakulnak ki:

  • Idős, beteg emberek nem tudják elvégezni az ingatlan takarítását és akár évekig/évtizedekig takarítás nélkül élnek, sokszor vizelet és fekália is található

  • Kábítószer függők élőhelye (Hétköznapi nevén, drogtanya)

  • Gyűjtögetők, szemét felhalmozók lakásai, házai (Amikor egy adott személy rettenetes mennyiségű szemetet halmoz fel, sokszor csak ösvényeken lehet közlekedni az udvaron vagy a lakásban)

  • Elhunyt személy vagy állat(ok) után

  • Hajléktalanok betelepülnek egy üresen álló ingatlanba

  • Igénytelen albérlő után felhalmozódott temérdek szemét és rettenetes kosz

Padlósúrolás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

A padlótisztításhoz a legkorszerűbb súrológépeket / súroló-felmosógépeket, gőztisztítót és gőzporszívót használunk a legmagasabb fokú tisztaság elérése érdekében. Az alaptisztításnál is a tisztítás-technológiában már ismeretes Aranylépéses sorrend szerint haladunk, az I-től a IV-ig az igényeknek és elvárásoknak megfelelően. Röviden: I. Aranylépés, a felület felkészítése a tisztításra és a nem tapadó szennyeződések eltávolítása, ilyen folyamat például a seprés vagy a porszívózás. II. Aranylépés, a tisztítás. Itt különböző hatásmechanizmusokat hívhatunk segítségül, mint például a kémhatást, azaz vegyszerrel történő tisztítást, mechanikus hatást és a hőhatást. III. Aranylépés, az öblítés és a szárítás. IV. Aranylépés, a védőrétegek felvitele a megtisztított felületre és a fertőtlenítés.

Ha azt szeretnéd, hogy a tisztítószereket mi biztosítsuk, akkor erre is van lehetőség, de ezt a megrendelésénél kell jelezni! Az általunk használt tisztítószerekről itt olvashatsz.

 

Környezettudatosan élsz? Szeretnél vegyszermentes mégis hatékony takarítást, amelynek ragyogó tisztaság a végeredménye? Válaszd a Bio tisztítószer csomagunkat, ez esetben a német Frosch márka kiváló termékeit használjuk.

bottom of page