Takarítás magánszemélyeknek

 Lakásod vagy a házad takarításához háromféle lakástakarítás csomagunk közül tudsz választani, de akár személyre is szabhatod az otthonod takarítását az extra szolgáltatásainkkal. Megbízhatsz minket eseti takarítással vagy rendelhetsz folyamatos szolgáltatást is, akár napi, heti vagy havi rendszerességgel, természetesen ezekben az esetekben kedvezményesebb árat adunk!

 A takaríttatás az egy befektetés! A magánéletben is! Időt nyersz vele amit a szeretteiddel, szórakozással, sporttal vagy épp a hobbijaiddal tölthetsz. De munkával is töltheted a felszabadult időt, amivel pénzt keresel. Ezen felül egészséget is nyersz, mert por-, szennyeződés- és baktériummentesebb környezetben éled mindennapjaid, és persze nem utolsó sorban, a tisztaságból eredő jó érzéssel és pozitív energiával feltöltve.

 Megrendelésed esetén a legjobb tudásunk szerint végezzük el a ránk bízott feladatot, mert nekünk az ügyfeleink elégedettsége az első és a legfontosabb.

 

Lakástakarítás csomagjaink:

 

 

A csomagokat kiegészítheted Extra szolgáltatásokkal!

 

Ha azt szeretnéd, hogy a tisztítószereket és a takarító eszközöket mi biztosítsuk, akkor erre is van lehetőség, de ezt a megrendelésénél kell jelezni!

 

Környezettudatosan élsz? Szeretnél vegyszermentes mégis hatékony takarítást, amelynek ragyogó tisztaság a végeredménye? Megoldjuk azt is! Nagyanyáinktól tanult házi praktikák alkalmazásával friss és üde tisztaságot varázsolunk otthonodba.