top of page

Takarítás magánszemélyeknek

  Lakossági takarítás szolgáltatásainkat magánszemélyek számára hoztuk létre. Lakásod vagy a házad esetleg nyaralód általános takarításához háromféle csomagunk közül tudsz választani. Ezeket teljesen személyre szabhatodkiegészítő szolgáltatásainkkal, melyekről részletesebben is tájékozódhatsz. Megbízhatsz minket eseti takarítással / nagytakarítással vagy rendelhetsz folyamatos szolgáltatást is, akár napi, heti vagy havi rendszerességgel.

  Az általános takarításon kívül van lehetőséged speciális lehetőségek közül választanod, mint például az építkezés vagy felújítás utáni takarítás, fertőtlenítő takarítás, extrém szennyezett állapotú ingatlanok esetén pedig az extrém takarítás. De ha épp csak egy ablakpucolásra van szükséged, akkor ez esetben is nagyon szívesen állunk rendelkezésedre. Ózongenerátoros szagtalanító kezelést is tudunk végezni, ezzel az eljárással száműzzük a kellemetlen szagokat. Szolgáltatásainkat és azoknak részletes leírását a Szolgáltatások menüpontban találod!

 Tudtad, hogy a takaríttatás az egy befektetés?

  Bizony, még a magánéletben is! Több oldalról nézve is profitálhatsz vele, ha egy takarító cégre bízod a piszkos munkát. Először is időt nyersz vele amit a szeretteiddel, esetleg szórakozással, sporttal vagy épp a hobbijaiddal tölthetsz. Másodszor, ha épp dolgoznod kell, akkor munkával is töltheted a felszabadult időt, amivel pénzt keresel. És végül, de nem utolsó sorban egészséget is nyersz vele, mert por-, szennyeződés- és baktérium mentesebb környezetben éled mindennapjaid a tisztaságból eredő jó érzéssel és pozitív energiával feltöltve.​

Általános lakástakarítás csomagjaink

Speciális lakástakarítás csomagjaink

Ha azt szeretnéd, hogy a tisztítószereket mi biztosítsuk, akkor erre is van lehetőség, de ezt a megrendelésénél kell jelezni! Az általunk használt tisztítószerekről itt olvashatsz.

 

Környezettudatosan élsz? Szeretnél vegyszermentes mégis hatékony takarítást, amelynek ragyogó tisztaság a végeredménye? Válaszd a Bio tisztítószer csomagunkat, ez esetben a német Frosch márka kiváló termékeit használjuk.

bottom of page