top of page

Ajtók tisztítása

  Az ajtók és kilincseik tisztításának nem csak esztétikai szerepe van, hanem egészségügyi (higiéniai) is! Gondolj csak bele! Egy ajtó kilincsét hányszor fogjuk meg? Például a WC kilincsét! Kutatások mutatták ki, hogy a legnagyobb baktérium források között van a kilincs is. Egy angliai kísérlet bebizonyította: egy hotelszoba fertőző kilincsét megfogva a kísérleti alanyok hatvan százaléka megfertőződött az adott betegséggel. Ezért nem szabad fél vállról venni a tisztításukat!

  Szobák ajtóin a gyerekek is lenyomatot hagynak a kis kezükkel, ahogy lökik be maguk előtt az ajtókat. De a por is ugyanúgy lerakódik az ajtókra mint minden másra. Ha üvegfelület is van az ajtókon akkor azt is érdemes megtisztítani az ujjlenyomatoktól, maszat foltoktól.

  Egy szó mint száz az ajtók fontos elemei a lakásoknak, a bejárati ajtó adja az első benyomást. Ha koszosak, az a közérzetet negatívan befolyásolja! Ha nincs kedved az ajtók tisztításával bajlódni, akkor rendeld meg a nyílásszárók tisztítását extraként valamelyik lakástakarítás csomagunk mellé és az ablakok mellett az ajtók is ragyogóan tiszták lesznek a kereteikkel együtt. A nagytakarítás csomagunk már magába foglalja ezt az extrát.

bottom of page