top of page

Takarítás cégeknek

    Takarító szolgáltatásainkat cégek is igénybe vehetik. A tisztaságba vetett hitünk két legfontosabb eleme az egészség, és az esztétika. Ezen a területen mind a kettőnek kiemelten fontos szerepe van. Az ember életének jelentős részét a munkahelyén tölti, ezért ugyanolyan fontos ezen helyiségek tisztán tartása mint az otthonunké!

  A 21. században a komoly cégek már a dohányzást sem engedik meg alkalmazottainak! Ennek több oka is van! Az egyik ok az egészségük megóvása, mert a beteges, táppénzen lévő dolgozó csak a pénzt viszi ahelyett, hogy hasznos munkát végezne. A tetejébe még jobban is teljesítenek a nem dohányzó alkalmazottak! Vannak olyan országok, ahol kötelező testmozgás van előírva a munkahelyeken. Ezek mind mind olyan rendelkezések amelyek a cég dolgozóinak az egészségét óvják!

   Hogy miért mondjuk ezt neked? Azért, mert a rendszeres takarítás is pont ezt a célt szolgálja! Megelőzi a betegségek kialakulását, terjedését. A kilincseken, a billentyűzeten, az illemhelyiségekben és sok más egyéb felületen található kórokozók könnyen gazdát cserélhetnek, mert ugye sok ember érintkezik velük. A por okozta allergiás megbetegedésekről már nem is beszélve. Nem utolsó sorban a dolgozókat a tisztaság pozitív energiával tölti fel. Mind emellett van egy másik fontos oldala az iroda vagy az üzlethelyiség tisztán tartásának, mégpedig az, hogy a hozzád érkező ügyfeleket is jó érzéssel tölti el a kellemes, tiszta környezet, így sokkal szívesebben térnek be hozzád, pozitív benyomást tesz rájuk, és nagyobb eséllyel költenek nálad pénzt. Ezekből az indokokból láthatod, hogy egy cég számára miért hasznos befektetés a takaríttatás.

“Üss két legyet egy csapásra! Óvd az alkalmazottaid egészségét és tégy jó benyomást az ügyfeleidre a tisztasággal! Így duplán profitálhatsz a takaríttatással!”- Ezt az üzenetet hozta neked a TAK.

Általános épülettakarítás cégeknek

  • Irodatakarítás (irodák, konyha, étkező, folyosók, lépcsőház, WC)

  • Üzemi konyha - / Étterem takarítás

  • Lakás - / Háztakarítás

  • Épülettisztítás (homlokzat, külső üvegfelületek)

  • Üzlethelyiség takarítás (üzlettér, kirakatok, raktár, WC)

  • Konditerem takarítás (edzőtér, öltözők, wellness, folyosók)

  • Társasház takarítás (lépcsőház, lift, szervízhelyiségek, garázs)

  • Iskola takarítás (tantermek, folyosók, irodák, étkező, tornaterem, WC-k)

  • stb.

"A Takarító Kommandó a céged arculatához a tökéletes tisztaságot teszi hozzá!"

Irodatakarítás

   Egy cég irodája sok esetben sokkal többre hivatott, minthogy egyszerűen csak legyen hol dolgozni vagy az iratokat tárolni. Egy iroda képviseli a céget, küllemével hozzájárul a cég arculatához és bizony befolyásolni tudja az ügyfelekkel, beszállítókkal esetleg befektetőkkel történő tárgyalások kimenetelét. Az ott dolgozók szemszögéből nézve pedig, a tisztaságnak más fontos hatása is van. Úgy gondoljuk, hogy az emberek nagy többsége tiszta környezetben dolgozik szívesebben, így a tisztaságnak pozitív hatása van a munkára. Egészségügyi szempontból is fontos tisztán tartani a munkahelyet, mert az emberek “kézről - kézre” adják a baktériumokat, fertőzéseket a kilincseken, a számítógépek billentyűzetén és sok egyéb helyen.

Nagytakarítás céges ingatlanokban

 A nagytakarítás lényege, hogy olyan helyeken is alaposan kitakarítsuk a irodát vagy egyéb céges ingatlant, amelyeket az általános takarítások alkalmával nem érintünk. Ennek a takarításnak csak a képzelet szab határt, no meg persze az idő. Az iroda minden szegletét leportalanítjuk és megtisztítjuk a szennyeződésektől. A mozdítható bútorokat elhúzzuk a helyükről és mögöttük is kitakarítunk. Leportalanítjuk a szekrények tetejét és a polcait, fiókjait is. A mosdók, vizesblokkok is alaposabb takarításon esnek át. Leszámolunk a vízkő, húgykő lerakódásokkal. A konyhában, étkezőben is minden felületet felszabadítunk a zsírba rakódott por fogsága alól.  Ez a takarítás csomagunk többek közt már magába foglalja az ablakok és ajtók tisztítását is.

Építési munkák utáni takarítás

  Építő vállalatok, építési vállalkozók, generál kivitelező cégek részére is kínáljuk az építkezés takarítás szolgáltatásunkat. A kivitelezés bármelyik szakaszában jár, a Takarító Kommandó mindig szakszerű partnere lesz cégének. Az építkezés közbeni folyamatos poreltávolítás és a megmaradt anyagok konténerbe hordása ugyanolyan fontos része a kivitelezésnek, mint a precíz építő munka, ugyanis a tisztaság biztosítja a helyére rakott burkolatok épségét és a precíz illeszkedését. Végül, de nem utolsó sorban, véleményünk szerint egy kivitelező cég csak akkor nyújt magas színvonalú szolgáltatást, ha egy kulcsrakész ingatlan átadásakor nem a vevőnek kell önköltségből kitakarítani a megvásárolt ingatlant, hanem a makulátlan tisztasággal együtt kapja meg a kulcsokat. A legkorszerűbb technikák és tisztítószerek alkalmazásával, képzett munkatársakkal és folyamatos ellenőrzéssel biztosítjuk a legkiválóbb eredményt.

Felújítási munkák utáni takarítás

  A felújítás, magát a kivitelezést nézve, kisebb munka mint az építkezés, de az utána következő takarítás szemszögéből nézve ugyan akkora feladat. Egy lakás vagy egy ház felújítása után a feladatok hasonlóak mint egy építkezés befejeztével. Ajánlatos a felújítás alatt is folyamatosan takarítani a készülő ingatlant, így biztosítva a már elkészült részek épségét,  vagy az új burkolatok, alkotóelemek felrakása, helyére illesztése közben a precíz illeszkedést. A legtöbb esetben egy felújítás után a legnagyobb feladatot a rengeteg por, festék és ragasztószalag eltüntetése jelenti. A renoválás befejezése és az újra birtokba vétel között ott van egy igen embert próbáló feladat, mégpedig a takarítás. Bízd profikra, nekünk ez a szakmánk! Több millió négyzetméternyi ingatlan takarításának tapasztalatával rendelkezünk! Hidd el jobban takarítunk, mint a festők vagy a kőművesek!

Fertőtlenítő takarítás

  A fertőtlenítés nem helyettesíti a takarítást! A tökéletes fertőtlenítés alapvető követelménye, hogy első lépésben legyenek megtisztítva a szennyeződésektől a felületek. Majd utána jöhet a fertőtlenítőszeres takarítás, a megfelelő behatási idő betartásával, és legutolsó lépésben az ózongenerátoros vagy hidegködképző gépes kezelés. A legjobb eredmény elérése érdekében a különböző fertőtlenítő eljárások kombinált alkalmazását javasoljuk. Irodák, cégközpontok, nagy vendég forgalmú intézmények, vendéglátó helyiségek, szórakozóhelyek, iskolák fertőtlenítését felelősségteljesen ellátjuk.

Rendezvény takarítás

  Cégeknek megannyi indoka lehet rendezvény szervezésére. Tehetik ezt a dolgozók örömére, csapatépítés miatt vagy valami neves alkalom megünneplésére. De előrukkolhatnak egy kapós kis fogadással új ügyfelek szerzésének céljából vagy a régi kliensek megtartása miatt. És persze ott vannak a rendezvényszervezésre specializálódott cégek. Ezek a cégek profik, és 100%-ig profi munkát végeznek. Egy rendezvényszervező cégnek a megrendelő egyszerűen csak felvázolja, hogy mit szeretne, ők pedig megvalósítják a gondolatokat. Pont úgy, mint mi a takarításban!

  Egyszerűen csak vedd fel velünk a kapcsolatot és rendeld meg a “Rendezvény takarítás” szolgáltatásunkat és mi igény szerint a rendezvény előtt, alatt vagy után tökéletes tisztaságot varázsolunk!

Bútorkárpit tisztítás

Irodai székek huzatát, ülőgarnitúrák kárpitjait tökéletesen kitisztítjuk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk makacs szennyeződések terén is. Gondolj bele, hogy mennyire lehet tiszta egy olyan szék, amiben egész nap ül valaki, minden nap, és biztos, hogy izzad is a hátsója annak aki benne dolgozik. Ajánljuk évente egyszer kitisztítani a kárpitokat is.

Szőnyegtisztítás / Padlószőnyeg tisztítás

  Professzionális szőnyegtisztítást végzünk irodákban, cégközpontokban vagy bármilyen céges ingatlanban a helyszínen is, de ha még alaposabb tisztításnak szeretnéd alávetni a szőnyegeket, akkor természetesen telephelyünkön tökéletesen kitisztítjuk őket. Még ózonos kezelést is végzünk rajtuk ha szeretnéd, hogy száműzzük belőle a poratkákat és a kellemetlen szagokat! Padlószőnyeg van? Súrológépeinkkel a legalsó rétegekig kitisztítjuk a padlószőnyegeket is! Újjá varázsoljuk az olyan koszos szőnyegeket is amiről már lemondtál!

Konyha / étterem takarítás

  Professzionális konyha és étterem takarítás a legmagasabb színvonalon. Eltávolítjuk az összes zsírlerakodást, odakozmált ételmaradékot, penészt és kormot olyan alaposan, hogy még Gordon Ramsay-nek is leesne az álla! Ebben a videóban el is mondja, hogy a konyhában, ahol az ételek készülnek a vendégeknek, mindig tökéletes tisztaságnak kell lennie! Sőt, a végén bemutatja a saját New York-i éttermének a konyháját, amit naponta kétszer takarítanak a takarítók teljesen tisztára. Rendelhetsz eseti nagytakarítást vagy napi takarítást, így biztosítva a konyhád folyamatos tisztántartását! Ramsay kollégája elmondja, hogy legyen akármilyen, akármekkora éttermed, a konyhának mindig teljesen tisztának kell lennie!

De nem csak a konyhai részleg takarításában számíthatsz a Takarító Kommandóra! Megállapodás esetén az egész étterem, teljes területét a legmagasabb színvonalon takarítjuk ki, hogy ne csak az ételek elkészítése, hanem az elfogyasztása is Ramsay féle elvárásoknak megfelelően tiszta körülmények között történjen.

Padlósúrolás

Teremgarázs padlójának tisztítása, festett betonpadlók tisztítása, járólapok tisztítása, gépi felmosás, padlósúrolás... Csak, hogy pár példát említsünk a padlótisztításra. A padlótisztításhoz a legkorszerűbb súrológépeket / súroló-felmosógépeket, gőztisztítót és gőzporszívót használunk a legmagasabb fokú tisztaság elérése érdekében. Az alaptisztításnál is a tisztítás-technológiában már ismeretes Aranylépéses sorrend szerint haladunk, az I-től a IV-ig az igényeknek és elvárásoknak megfelelően. Röviden: I. Aranylépés, a felület felkészítése a tisztításra és a nem tapadó szennyeződések eltávolítása, ilyen folyamat például a seprés vagy a porszívózás. II. Aranylépés, a tisztítás. Itt különböző hatásmechanizmusokat hívhatunk segítségül, mint például a kémhatást, azaz vegyszerrel történő tisztítást, mechanikus hatást és a hőhatást. III. Aranylépés, az öblítés és a szárítás. IV. Aranylépés, a védőrétegek felvitele a megtisztított felületre és a fertőtlenítés.

Kirakat - / Ablaktisztítás

  A tökéletesen tiszta üvegnek van egy megfoghatatlan varázsa, ahogy teljesen átlátszóak az ablakok, mégis kristályosan csillognak. A házat kívülről nézve, összehasonlítva a szomszédéval, azonnal szembetűnik melyik háznak is tiszta az ablaka! De ha egy üzlethelyiség vagy étterem kirakatáról van szó akkor talán még inkább fontos, hogy az üvegek ragyogóan tiszták legyenek! A menő kirakat vevőmágnes! Viszont menő kirakatod koszosan nem lehet!

Apartman takarítás

  Rövidtávú lakáskiadással foglalkozó, apartman üzemeltető cégek részére is elérhető az apartman takarítás szolgáltatásunk! Megbízásunk esetén levesszük céged a válláról a takarítás terhét. Belvárosi takarító cég lévén igen nagy tapasztalattal rendelkezünk az apartmanok takarítását illetően.

 Eseti takarításra történő megállapodás alkalmával is ugyanazzal az alapossággal végezzük el a a ránk bízott munkát, mint napi, heti vagy havi rendszerességű takarítás esetén. Cégek számára is évente minimum két mindent átfogó nagytakarítást javaslunk, hogy az eldugottabb sarkokban is tökéletes tisztaság legyen. Ehhez külön kínálunk nagytakarítás opciót.

 

Természetesen itt is van lehetőség vegyszermentes tisztítószer csomagot választani, de maradhatunk a “hagyományos” vegyszerek mellett.

bottom of page