top of page

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a Takarító Kommandó?

  Mi a Takarító Kommandó egy budapesti takarító cég vagyunk. Takarító szolgáltatást nyújtunk magánemberek és cégek részére egyaránt. Legyen szó lakás- vagy ház takarításáról, rendszeres vagy eseti megbízásról, építkezés- vagy felújítás utáni takarításról, cégek esetében irodatakarításról, iskolák takarításáról, bárok, üzlethelyiségek makulátlan tisztává varázslásáról vagy bármilyen egyéb ingatlan ragyogó tisztává takarításáról, mi örömmel állunk rendelkezésedre. Rövid történelmünk ellenére mindig törekszünk a megrendelő 100%-os elégedettségére és a tökéletes tisztaság elérésére.

Mivel foglalkozik egy takarító szolgáltató cég?

  A Takarító Kommandónál, takarító szolgáltató cég lévén, a megrendelőink igényei alapján végezzük el a takarítási munkálatokat.

 

Magánszemélyek részére nyújtott szolgáltatásaink (lakás, ház, garázs vagy egyéb ingatlan):

 

 • alap takarítás (eseti vagy rendszeres)

 • alaposabb takarítás (eseti vagy rendszeres)

 • nagytakarítás

 • fertőtlenítő takarítás (akár extrém szennyeződés esetén is)

 • építkezés vagy felújítás utáni takarítás

 • rendezvény takarítás

 • apartman lakások takarítása

Cégek részére nyújtott szolgáltatásaink (üzlethelyiség, iskola, iroda, konditerem, garázs, bár, szórakozóhely, bármilyen céges ingatlan):

 

 • alap takarítás (eseti vagy rendszeres)

 • alaposabb takarítás (eseti vagy rendszeres)

 • nagytakarítás

 • fertőtlenítő takarítás

 • építkezés vagy felújítás utáni takarítás

 • rendezvény takarítás

 • apartman takarítás

 

A szolgáltatásainkról (ablaktisztítás, szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, sütő- és hűtőtisztítás, mosogatás, mosás, vasalás) és a takarítási csomagjainkról részletesebb leírást ide kattintva olvashatsz!

Mennyibe kerül a takarítás?

A Takarítás ára:

 

 • Alap takarítás ára: nettó 4500 Ft/óra/fő

 • Építkezés, felújítás vagy festés utáni takarítás ára: 5500 Ft/óra/fő

 • Fertőtlenítő takarítás ára: nettó 4500 Ft/óra/fő - től*

 • Extrém szennyezett ingatlan takarítása: nettó 6000Ft - 12000Ft/óra/fő

 • Apartman takarítás árlistájához kattints ide!

*Árnövelő tényező például a takarítás időpontja, vagy esetleg, ha extrém szennyeződést kell eltüntetni..

 

Viszont vannak kedvezményeink is, mint például a takarítás gyakorisága %-os engedményre jogosít!

 

Ha bármelyik másik szolgáltatásunk árazása iránt érdeklődsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A takarítás ára

Hogyan tudsz takarítást rendelni?

  Pofonegyszerűen! Ha takarítást szeretnél rendelni nincs más dolgod, minthogy kitöltesz egy megrendelő formulát, ahol kiválasztod a neked megfelelő szolgáltatást, kiegészítő opciókat, megadod az adatokat és elküldöd a rendelést.

 

  Ha nem szeretnél bíbelődni a megrendelő formula kitöltésével, akkor megbízási szándékodat elküldheted a kapcsolatfelvételi ív kitöltésével, vagy egy egyszerű e-mail küldésével is.

 

  Viszont lenne itt egy apró kérésünk! Mégpedig, hogy a megrendelés leadásánál vagy árkalkuláció kérésénél minél több lényeges kérdésre add meg a választ.

Mint például:

 1. Mekkora a takarítandó felület?

 2. Hány négyzetméter üvegfelület van?

 3. Milyen a padló burkolata? Ha padlószőnyeg tisztítást kérsz, akkor: Mekkora a padlószőnyeg területe?

 4. Mekkora a szennyezettség mértéke?

 5. Irodatakarításnál: Mennyi munkaállomás van? Hány darab mellékhelyiség van az irodában? Hány fő dolgozik, és hány fő fordul meg az irodában?

Minél részletesebben körülírod a takarítandó ingatlan tulajdonságait, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni!

Pontos árajánlat adásához szükséges információk

Otthon kell-e lenned a takarítás időtartama alatt?

  Ha szeretnél, természetesen otthon lehetsz, sőt, mi szívesen is vesszük, ha rávilágítasz a takarítandó terület egy-egy olyan részletére, amit mindenképpen szeretnéd, ha kitakarítanánk vagy megtisztítanánk. Szeretjük, ha a munka végeztével a megbízóval közösen járjuk végig, nézzük át az ingatlant és ha netán valamit elfelejtettünk vagy elkerülte a figyelmünket, akkor azt még pótolni tudjuk.

  De! Szolgáltatásunk egyik vezérgondolata az az, hogy a takarítással töltött idő helyett hasznosabb dolgokkal tudjál foglalkozni vagy éppen élvezetesebben töltsd el ezt a pár órát. Bízd ránk a piszkos munkát, és szabadulj fel a takarítás terhe alól!

Mennyi ideig tart a takarítás?

  Na ez az a kérdés amire rendkívül nehéz megadni a pontos választ, mert rendkívül sok tényező befolyásolja, hogy mennyi ideig is tarthat egy takarítás. Elsőként is a takarítandó ingatlan mérete. A se mindegy, hogy egy általános takarítást szeretnél vagy egy mindent átfogó nagytakarítást. Az is befolyásolja az időtartamot, hogy mennyi takarító munkatársunk végzi el a takarítást. Rendkívül meghatározó tényező az ingatlan állapota, szennyezettségének mértéke!

  Tehát, ha erre a kérdésre szeretnél minél pontosabb választ kapni, akkor kérjük minél részletesebb tájékoztatót adj a terület tulajdonságairól, állapotáról. Részletesebb leírást a szükséges információk listájáról ide kattintva találsz!

bottom of page