BEMUTATKOZÁS

Mottónk: „Ez nem a TEK, hanem a TAK! Mi leszámolunk a kuplerájjal!”

 Alapötletünk

       Mikor az ember vállalkozáson töri a fejét, valami olyan dolgot szeretne kitalálni amivel pénzt tud keresni. Így voltunk ezzel mi is, mint minden vállalkozó szellemű ember. De a pénzkeresés mellett egy olyan szolgáltatást akartunk kínálni, amivel jobbá tudjuk tenni mások életét. Mivel a tisztaságot mindenki szereti, de a takarítást senki, ezért arra gondoltunk, hogy mi levesszük ezt a terhet azoknak a válláról, akik az erre a gondterhes feladatra szánt idejüket hasznosabban, vagy élvezetesebben szeretnék eltölteni. Ezen gondolat mentén vágtunk bele, 2017 tavaszán alapítottuk meg a TAK-ot, azaz a Takarító Kommandót, ami reményeink szerint Magyarország egyik piacvezető takarító szolgáltató cége lesz. Ezúton szeretnénk megköszönni a megtisztelő bizalmat első megbízónknak a Local Property Ingatlankezelő Ügynökségnek. Fiatalok vagyunk! Motiváltak vagyunk! És rendkívül nagy lelkesedéssel állunk megbízóink rendelkezésére, és bizonyítjuk, hogy a lehető legjobb takarítószolgáltatót választották, amikor minket tiszteltek meg bizalmukkal. Ezért minden egyes alkalommal igyekszünk az elvárásokon felül teljesíteni és természetesen ragyogó tisztaságot hagyni magunk után, mert nekünk az Ügyfeleink elégedettsége az első!

Logónkról 

 

      Szerettünk volna egy egyszerű, mégis a tisztítás folyamatát ábrázoló motívumot létrehozni. Mivel  úgy gondoljuk, hogy a sárga gumikesztyű és a szivacs egyértelműen jelzi, hogy takarításról van szó és ezek a takarítás ikonikus eszközei is. Innen jött a gumikesztyűs kéz a szivaccsal, ahogy törli a koszos felületet és tisztaságot hagy maga után.

Mottónkról

  Miközben a logónkat szerkesztettük, ami akkor még csak szimplán "Takarító Kommandó" felirat volt, az egyik ismerősünk meglátta a monitoron és nevetve mondta: „ Akkor ez nem a TEK, hanem a TAK! Leszámoltok a kuplerájjal!” Akkor egyértelművé vált, hogy ez lesz a mottónk.

Cégadatok:

Tisztaság Alkotó Központ Kft.

takarító cég, tisztítás-technológia
Fő tevékenység: 8121 Általános épülettakarítás

Adószám: 27058745-1-02

Alapító

 Benke Gábor