top of page

BEMUTATKOZÁS

Mottónk: „Ez nem a TEK, hanem a TAK! Leszámolunk a kuplerájjal!”

 Alapötletünk

       Mikor az ember vállalkozáson töri a fejét, valami olyan dolgot szeretne kitalálni amivel pénzt tud keresni. Így voltunk ezzel mi is, mint minden vállalkozó szellemű ember. De a pénzkeresés mellett egy olyan szolgáltatást akartunk kínálni, amivel jobbá tudjuk tenni mások életét. Mivel a tisztaságot mindenki szereti, de a takarítást senki, ezért arra gondoltunk, hogy mi levesszük ezt a terhet azoknak a válláról, akik az erre a gondterhes feladatra szánt idejüket hasznosabban, vagy élvezetesebben szeretnék eltölteni. Ezen gondolat mentén vágtunk bele, 2017 tavaszán alapítottuk meg a TAK-ot, azaz a Takarító Kommandót, ami reményeink szerint Magyarország egyik piacvezető takarító szolgáltató cége lesz. Ezúton szeretnénk megköszönni a megtisztelő bizalmat első megbízónknak a Local Property Ingatlankezelő Ügynökségnek. Fiatalok vagyunk! Motiváltak vagyunk! És rendkívül nagy lelkesedéssel állunk megbízóink rendelkezésére, és bizonyítjuk, hogy a lehető legjobb takarítószolgáltatót választották, amikor minket tiszteltek meg bizalmukkal. Ezért minden egyes alkalommal igyekszünk az elvárásokon felül teljesíteni és természetesen ragyogó tisztaságot hagyni magunk után, mert nekünk az Ügyfeleink elégedettsége az első!

  2022-ben megalapítottuk az RKO-t, azaz a Reinigungs Kommando-t, az ausztriai takarító cégünket! A fő tevékenységi körünket ott úgy hívják, hogy: Allgemeine Gebäudereinigung

Logónkról 

      Szerettünk volna egy egyszerű, mégis a tisztítás folyamatát ábrázoló motívumot létrehozni. Mivel  úgy gondoljuk, hogy a sárga gumikesztyű és a szivacs egyértelműen jelzi, hogy takarításról van szó és ezek a takarítás ikonikus eszközei is. Innen jött a gumikesztyűs kéz a szivaccsal, ahogy törli a koszos felületet és tisztaságot hagy maga után.

Mottónkról

  Miközben a logónkat szerkesztettük, ami akkor még csak szimplán "Takarító Kommandó" felirat volt, az egyik ismerősünk meglátta a monitoron és nevetve mondta: „ Akkor ez nem a TEK, hanem a TAK! Leszámoltok a kuplerájjal!” Akkor egyértelművé vált, hogy ez lesz a mottónk.

Cégadatok:

Tisztaság Alkotó Központ Kft.

takarító cég, tisztítás-technológia
Fő tevékenység: 8121 Általános épülettakarítás

Adószám: 27058745-1-02

Alapító

 Benke Gábor

     Szakirányú végzettségek:

- Tisztítás - technológiai szakmunkás

- Tisztítás - technológiai szolgáltatásvezető

TAK - Takarító Kommandó takarítógéppark
Takarító Kommandó logójáról

Referenciáink

A BioTechUSA az első partnereink egyike. Legelső megbízásunk tőlük az évről évre megtartandó céges rendezvényük takarítása volt, aminek a tisztán tartását azóta minden alkalommal ránk bízzák. Kisebb megbízásokon kívül a legnagyobb megrendelése a világhírű ételkiegészítő gyártónak a nemrég elkészült 3500 m2-es irodaházuk építkezésének folyamatos takarítása volt.

Irodatakarítás

A teljesség igénye nélkül. Sporaarchitect építésziroda, PTA könyvelőiroda, Nano, MobileFOX, Sugarbird, ReTÖRKI, Pult Kft., BIKE Logistics Kft., Zeneház, Business Case Society, Pannon Freissnet Kft., Polónagyker, I-COM irodaellátó, STV, KT Electronic.

Építkezés / Felújítás utáni/alatti takarítás

Mint a bevezetőben már olvashattad, a BioTechUSA épülő irodaházának az építkezésén tartottuk fenn a tisztaságot több, mint 1,5 évig. Ezen kívül 4 db 25 lakásos társasház átadás előtti piperetakarítását végeztük el. Több száz magánszemély frissen elkészült, vadiúj lakását, házát takarítottuk ki ragyogó tisztává eddig. A GANZDanubia megbízásából folyamatosan tisztítjuk meg a MAHART bójaellenőrző hajóit gyártás után. És több generálkivitelező céggel állunk kapcsolatban, melyek lakásokat, házakat, irodákat építenek, illetve újítanak fel. Ilyen módon már végeztünk munkát a Szerencsejáték Zrt. fellegvárában is. Az Alkotók műsorában épülő házat a Takarító Kommandó tisztítja meg a felújítás során keletkezett szennyeződésektől.

Étterem / Üzemi konyha takarítás

Trattoria La Coppola (teljeskörű nagytakarítás)

Nudli (nyitás előtti teljeskörű nagytakarítás)

Rumour Étterem (teljeskörű nagytakarítása)

Mama Lángos (nyitás előtti teljeskörű nagytakarítás)

Costes Downtown (előkészítő konyha teljeskörű nagytakarítása)

Costes Kálvin (felújítás utáni nagytakarítása)

Nobu Étterem (függönytisztítás)

Amerikai Iskola (konyha nagytakarítás)

San San Asian Gourmet Restaurant (nyitás előtti teljeskörű nagytakarítás)

Budapest, Dohány utca 68. - Vendéglátóhelyiség (teljeskörű nagytakarítás)

Egyéb...

Üzlethelyiségtakarítás

Breitling Óraszalon, Varrógépcentrum

Magánszemélyek

Magánszemélyek révén nem adhatunk ki róluk információt, mellesleg azt a több ezer takarítást, amit elvégeztünk idáig, nehéz is lenne felsorolni ide. De a magánszemélyeknél végzett lakás- , ház- illetve nyaralótakarítás kapcsán véleményeket találsz rólunk az interneten! 

A fentebb említett munkáinkról fotós illetve videós posztokat találsz a socialmedia felületeinken, melyekhez a weboldalunk láblécében található ikonokra kattintva tudsz eljutni!

bottom of page