top of page

Takarítás / Takarító rendelés

Szabd személyre a takarítást!

Az űrlap kitöltése és a megrendelés elküldése után kollégáink a lehető leghamarabb felveszik veled a kapcsolatot! A formula kitöltéséhez írásos segédletet itt találsz (Útmutató magánszemélyeknek, Útmutató cégeknek), de ha további kérdéseid lennének vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapot kérjük, hogy csak takarítás rendelés leadásakor töltsd ki! Ha egyelőre csak informálódni szeretnél az árról, az időpontokról vagy egyéb tudnivalókról, akkor legyél kedves ezt a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén tedd meg és ne a megrendelőlapot töltsd ki!

A már leadott rendeléseddel kapcsolatban a +36-30/382-0035-ös telefonszámon tudsz érdeklődni.

Takarítást rendelő formula

Útmutató az megrendelő űrlap kitöltéséhez:

Megrendelés menete magánszemélyként:

1. Lépés: Tisztázni kell a takarítás megrendelőjének kilétét! Válaszd ki a lehetséges opciók közül, hogy magánszemélyként rendelsz takarítást!

2. Lépés: Add meg a takarítandó ingatlan területét! Ha például az erkélyt, teraszt vagy egyéb különálló helyiséget is szeretnéd kitakaríttatni, akkor legyél kedves ezt a szándékodat a formula végén lévő "Megjegyzés" rovatba leírni a méretével együtt!

3. Lépés: Válaszd ki a takarítás típusát! Alap-, alapos -, nagytakarítás vagy épp felújítás utáni takarítás!

4. Lépés: Extrák kiválasztása. Itt szabhatod személyre a takarítást! Jelöld be az extra szolgáltatások közül azt, amelyikkel szeretnéd kiegészíteni a 3. Lépésben kiválasztott csomagot!

5. Lépés: Válaszd ki a tisztítószer csomagot!

6. Lépés: Válaszd ki a takarítás rendszerességét!

7. Lépés: Add meg a megrendelő adatait! Név, telefonszám, e-mail cím. Ügyelj rá, hogy pontosan töltsd ki a mezőket, mert ezeken az elérhetőségeken fogjuk felvenni veled a kapcsolatot a későbbiekben!

8. Lépés: Add meg a takarítandó ingatlan címét és azt, hogy mikorra szeretnéd a takarítást kérni!

9. Lépés: Töltsd ki a "Megjegyzés" rovatot! Minél több információt, részletet adsz meg az ingatlan állapotáról, a tisztítandó felületek nagyságáról, annál pontosabban tudjuk megbecsülni a munkaórák számát, és így a végösszeget is.

10. Utolsó lépés: Végezetül nincs más dolgod, mint elküldeni a megrendelést! Ugrás a Megrendelő formulához!

Megrendelés menete cégként:

1. Lépés: Tisztázni kell a takarítás megrendelőjének kilétét! Válaszd ki a lehetséges opciók közül, hogy cégként rendelsz takarítást!

2. Lépés: Add meg a takarítandó ingatlan típusát! Iroda, konditerem, iskola vagy bármely egyéb intézmény...

3. Lépés: Add meg a takarítandó ingatlan területét, m2-ben!

4. Lépés:  Válaszd ki a takarítás típusát! Alaptakarítás, nagytakarítás, építkezés- vagy felújítás utáni takarítás!

5. Lépés: Extrák kiválasztása. Itt szabhatod személyre a takarítást! Jelöld be az extra szolgáltatások közül azt, amelyikkel szeretnéd kiegészíteni a 3. Lépésben kiválasztott csomagot!

6. Lépés: Válaszd ki a tisztítószer csomagot!

7. Lépés: Válaszd ki a takarítás rendszerességét!

8. Lépés: Add meg a megrendelő adatait! Cégnév, telefonszám, adószám, cím, kapcsolattartó adatai. Ügyelj rá, hogy pontosan töltsd ki a mezőket, mert ezeken az elérhetőségeken fogjuk felvenni veled a kapcsolatot a későbbiekben!

9. Lépés: Add meg a takarítandó ingatlan címét és azt, hogy mikorra szeretnéd a takarítást kérni!

10. Lépés: Töltsd ki a "Megjegyzés" rovatot! Minél több információt, részletet adsz meg az ingatlan állapotáról, a tisztítandó felületek nagyságáról, annál pontosabban tudjuk megbecsülni a munkaórák számát, és így a végösszeget is. Például irodák, üzlethelyiségek esetében sokszor nagy üvegfelületekkel kell számolni, ezeknek fontos tudni a mennyiségét (m2-ben), ugyanígy jelentős befolyásoló tényezővel bír a padlószőnyeggel borított padló területe.

11. Utolsó lépés: Végezetül nincs más dolgod, mint elküldeni a megrendelést! Ugrás a Megrendelő formulához!

Takarítást rendelő formula útmutatója (Magánszemélyeknek)
Takarítást rendelő formula útmutatója (Cégeknek)
bottom of page