Mennyibe kerül a takarítás?

Mielőtt erre a kérdésre válaszolnánk, azt feltétlenül tudnod kell, hogy mi nem az alacsony árainkkal hódítunk, hanem a tökéletes tisztasággal amit hagyunk magunk után! A pénzedért cserébe pedig maximális elégedettséget kapsz!

Mindenki tudni szeretné, hogy mire adja ki a pénzét. Miért kerül ennyibe vagy annyiba valami?! Nos.. Ugye, mint minden cégnek, így nekünk is kell adózni, az alkalmazottaknak fizetést adni (ők ugye akkor végeznek jó munkát, ha jó fizetést kapnak), van működési költségünk, reklám költségek, stb. De ez a te szempontodból egy fölösleges információ!

 

Neked egy a lényeg! A munka legyen elvégezve, tökéletes tisztaság legyen, és maximálisan elégedett legyél! Mi ebben tudunk a segítségedre lenni, levesszük a válladról a takarítás terhét!

 A takarítás ára: 

 nettó 2500 Ft/óra/fő - től 

Ebben az árban természetesen benne van a tisztító eszközök ára, és a takarítógépek használatának és az amortizációjának díja is! Egyedül a tisztítószert számoljuk fel többlet költségként. Az árat azonban nagyon sok tényező befolyásolhatja! Mint például a takarítás időpontja, hogy a napnak melyik szakában kell a munkát elvégezni, a szennyeződés mértéke, stb., stb. De hogy ne csak árnövelő tényezőket említsünk, a takarítás rendszeressége például kedvezményre jogosít! Állandó partnereink kedvezményesen vehetik igénybe takarítási szolgáltatásainkat!

A legjobb ajánlatot mi a legnagyobb tisztaság szempontjából tudjuk adni, nem a legalacsonyabb áréból!

További információért, pontos árajánlatért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot! Itt!

Apartman lakások takarításának árlistája ITT!