top of page

Alapcsomag (cégeknek)

Cégeknek takarítás szolgáltatásaink közül az első szintet az alapcsomagunk képviseli.

 

Lássuk, mit is foglal magába ez a csomag!

 

 Egy általános takarítást amely során az irodákban és egyéb helyiségekben minden elérhető felületet megtisztítunk, portalanítunk. A pókhálókat eltávolítjuk, a  lámpatesteket letakarítjuk, a bútorok külső felületét, a tükröket, a csempézett falfelületeket, lambériákat letöröljük. Az elektromos berendezéseket, képeket,  kapcsolókat portalanítjuk és megtisztítjuk. A takarítást a padló porszívózásával és felmosásával zárjuk.

 

 A konyhában és az étkezőben a pókhálótlanításon kívül megtisztítjuk az asztalt és a  munkafelületeket, a szekrényeket kívülről letakarítjuk, a sütő, a hűtő, a mosogatógép, a mikrohullámú sütő előlapját megtisztítjuk. A konyhai berendezéseket (mint például a kávéfőző) portalanítjuk és letöröljük. A mosogatót és csapokat megtisztítjuk, a szemetest kiürítjük.

 

A mosdókban megtisztítjuk és fertőtlenítjük a csempéket, a mosdót és a csapokat, a tükröket, a WC-ket és a piszoárokat.

 

Mi az amit nem tartalmaz az alapcsomagunk?

 

 Nem pakoljuk le a szekrények polcairól a könyveket és egyéb tárgyakat, nem húzzuk el a nagyobb bútorokat a helyéről, hogy a nem látható sarkokban is kitakarítsunk. Nem mossuk ki a függönyöket, továbbá nem tartozik bele az ablakok, ablakkeretek és egyéb üvegfelületek tisztítása sem, ezeket a “Nagytakarítás” csomagunk tartalmazza! A konyhában nem pakoljuk ki a hűtőt és nem tisztítjuk ki a sütő belsejét, nem mosogatunk el, ezeket extraként meg tudod rendelni.

 

Mikor érdemes az alapcsomagot választani?

 

 Ezt a csomagot cégek részére hosszútávú rendszeres takarítás megrendelésénél ajánljuk. Ha a takarítandó ingatlan nincs elhanyagolva, nincs túlságosan beporosodva, elkoszosodva, nem túl erős a szennyeződés mértéke. Tehát rendszeres takarítás alatt áll az iroda vagy telephely. Természetesen egyszeri alapcsomag takarítást is biztosítunk cégek részére, ha csak egy “villám látogatásra” van szükség.

bottom of page