top of page

Hűtőtisztítás

   A hűtő szintén egy érzékeny terület, mivel az ennivalónkat tároljuk benne. Ezért különösen komolyan kell venni a tisztán tartását! Mégis, a fontosságához képest nem tulajdonítunk neki akkora jelentőséget, mint amekkorát kellene! EZ HIBA! Igenis venni kell a fáradtságot és időnként át kell nézni a lejárt szavatosságú termékeket, esetleg nem bújt e el valami jó kis penészes cucc a fridzsider sarkában. És ha penészes ételt találsz benne, akkor érdemes kipakolni a hűtő teljes tartalmát és ecettel vagy tisztítószerrel átmosni a belsejét. Ha nagytakarítást szeretnél végezni a hűtőszekrényben, akkor le kell olvasztani, a fagyasztóval együtt és minden kis zeg-zugát át kell törölgetni alaposan, még az ajtók zárógumiját is! A tároló rekeszeket, a tojástartókat, az üvegpolcokat és a rácsokat a legegyszerűbb ha kivesszed és a mosogatóban elmossod.

  Ha környezettudatosan szeretnél takarítani, akkor itt is választhatsz bio, azaz környezetbarát megoldást, ráadásul több “csodaszer” közül is választhatsz. Az ecet, a citrom, a szódabikarbóna mind nagyszerű alternatívát nyújt, mint tisztítószer!

  Ha viszont nem szeretnél bajlódni a hűtőszekrényed tisztításával, akkor egyszerűen csak rendeld meg ezt a szolgáltatásunkat, akár magában, akár extraként valamelyik lakástakarítás csomagunkhoz!

Lássuk mit is tartalmaz ez a szolgáltatás!

  Letakarítjuk és kitisztítjuk a hűtődet kívül-belül, minden tartozékával együtt, rácsok, tojástartók, tároló rekeszek, üveg polcok. *FONTOS! Mélyhűtőt a takarítást megelőző napon le kell olvasztani!

bottom of page