top of page

Sütőtisztítás

  A lakástakarítás egyik, ha nem a legnépszerűtlenebb mozzanata a tűzhely rendbetétele, vagyis a főzőlap- és a sütőtisztítás. Ez a konyhai berendezés minden háztartás fontos kelléke. Ha elhanyagoljuk a tisztítását, és minél tovább húzzuk halasztjuk, annál nehezebben tudjuk majd letakarítani róla az odakozmált trutymót. Mind emellett, a ráégett étel esztétikailag sem egy szemet gyönyörködtető látvány, és ráadásul még rendkívül egeszségtelen is így sütni az ennivalót! Ezért több okból sem érdemes fittyet hányni rá!

  Vannak megoldások amikkel meg tudod előzni, hogy például ne égjen oda a sütő aljára a lecsöpögő kaja vagy a tepsiből kifröcsögő zsír. Ismerünk különböző, házi praktikákat a tűzhely tisztítására, amelyek teljesen környezetbarát, vegyszermentes megoldások. És persze ott vannak még az erős sütőtisztító vegyszerek is, amelyek szintén jó szolgálatot tesznek, de ezekkel nagyon óvatosnak kell lenni, mert könnyen kárt tehet az anyagokban. Természetesen, ha öntisztító funkcióval van a sütő ellátva (pirolitikus, katabolikus vagy hidrolitikus), akkor ezekhez tilos hidegzsíroldót használni!

  De ha szeretnéd egyszer s mindenkorra elfelejteni ezt a macerás feladatot, akkor rendeld meg a “sütőtisztítás/tűzhelytisztítás” szolgáltatásunkat, akár extraként valamelyik csomagunkhoz vagy csak simán magában, és mi megoldjuk helyetted.

Lássuk mit is tartalmaz ez a szolgáltatás!

 Letakarítjuk és kitisztítjuk a sütődet kívül-belül, minden tartozékával együtt, rácsok, tepsik! *Természetesen átlagos elkoszolódás estén!

bottom of page