top of page

Totális leszámolás

Ezt a csomagot azoknak hoztuk létre akik szeretnek jó üzletet kötni. Mert ez az ajánlatunk bizony a jó üzletek közé tartozik!

Lássuk mit is tartalmaz ez a szolgáltatás!

A lehető legalaposabb takarítást kapod cserébe a pénzedért az összes exrtánkkal!

 

Sok időt igényel mire a végére érünk az összes takarítási és tisztítási folyamatnak a lakásban, de megéri! Mert ez után a mindenre kiterjedő takarításnak a végeztével garantáltan ragyogó tisztaság lesz! Egy alapos minden zeg-zugra kiterjedő portalanítás után megtisztítjuk az összes ajtót, ablakot (keretekkel együtt), lepakolunk az összes polcról, kiporoljuk a könyveket, kipakoljuk és kitisztítjuk a szekrényeket, fiókokkal együtt, tisztára törlünk minden bútort, kapcsolót, műszaki berendezést. Kiporszívózzuk a szőnyegeket, az ülőgarnitúrát, az ágyakat. Majd tisztítógéppel kitisztítjuk a szőnyegeket és a kárpitokat! Kimossuk a ruháidat*, a függönyöket* és egyéb lakástextilíákat. Ha van vasalnivaló vagy szárító géppel meg lehet szárítani a frissen mosott ruhaneműt, akkor ki is vasaljuk*. Kitakarítjuk és fertőtlenítjük a fürdőszobát és az illemhelyiséget. Majd a konyhában is maximális tisztaságot teremtünk, természetesen el is mosogatunk*. Kitisztítjuk a sütőt, a hűtőt, és még a konyhai kisgépeket is alaposan megtisztítjuk. Tüzetesen felkutatunk minden szennyeződést az egész házban, lakásban! Eltüntetjük az utolsó porszemet is a lakásodból! Ebbe a csomagunkba továbbá beletartozik a terasz vagy erkély takarítása is.

 

Szóval ezért adtuk a “TOTÁLIS LESZÁMOLÁS” nevet! Mert ez után a nagyszabású takarítás után minden tiszta lesz a lakásodban!

 

*A csomag 2 adagot foglal magában, ezen felül felárat számítunk fel. Természetesen azt is kedvezményesen!

bottom of page