top of page

Ablaktisztítás

  Az ablakok koszolódását erősen befolyásolja az ingatlan elhelyezkedése. Például az utca fronti ablakok sokkal porosabbak, mint amelyek egy zárt udvarra néznek. Egy földszinti, főútra néző ablak sokkal koszosabb, mint a 4. emeleti lakások ablakai, ezért sokkal sűrűbben is kell tisztítani őket.

  Az ablaktisztításnál is nyúlhatunk környezetbarát “csodaszerekhez”, mint például az ecet, a citrom vagy a szódabikarbóna. Mi a Froschnak az ecetes tisztítószerét és Jar-t használunk.

  Az ablakok tisztításának folyamatát a tok és az ablakkeret rendbetételével kezdjük! Első lépésben alaposan leporszívózzuk a felületüket. Ehhez többféle speciális porszívófejet használunk. Az egyik az egy kefés fej, a másik pedig egy szűkítő fej, amivel az apróbb hézagokból is kiporszívózzuk a szennyeződéseket. Majd szivaccsal és mosogatószeres langyos vízzel átmossuk őket! Nem hagyjuk ki a párkányokat sem! Ennél a lépésnél használunk még ipari gőztisztító berendezést is, amivel a legapróbb hézagokból, illesztések éleiből is kitakarítjuk a lerakodott port. Majd száraz ronggyal vagy papír törlőkendővel töröljük át a kereteket, így lesz teljesen foltmentes és ragyogóan tiszta a tok és a keret.

  Ezután jöhetnek az üvegek. Itt is többféle módszer, eszköz és tisztítószer áll rendelkezésünkre. A professzionális gumis ablak lehúzótól a pengés kaparón át a gőzzel tisztító gépig. Az üvegek tisztításánál egyetlen cél van, mégpedig a foltmentes tisztaság. Az ecetes vízzel* könnyen folt- és csík mentessé varázsolhatod az ablakokat! Ha nagyon koszos az üvegfelület, akkor szivaccsal átmossuk azokat is. Természetesen TILOS dörzsölni! Az ablaktisztításról részletesebben ide kattintva olvashatsz!

 

Ha profikra szeretnéd bízni az ablaktisztítást, akkor egyszerűen csak rendeld meg ezt az extra szolgáltatásunkat! A “Nagytakarítás” csomagunk már magába foglalja az ajtók tisztítása mellett az ablaktisztítást is!

Lássuk mit is tartalmaz ez a szolgáltatás!

Ragyogóan tisztává, csík-, és foltmentessé varázsoljuk az ablakokat tokkal, kerettel együtt. Az ablaktisztítás folyamatába beletartozik a párkányok megtisztítása is.

 

*Az ecetes víz hígítási aránya, 1liter vízbe 1/4liter ecet!

bottom of page