Ablaktisztítás

    Az ablakok koszolódását erősen befolyásolja az ingatlan elhelyezkedése. Például az utca fronti ablakok sokkal porosabbak, mint amelyek egy zárt udvarra néznek. Egy földszinti, főútra néző ablak sokkal koszosabb, ezért sokkal sűrűbben is kell tisztítani, mint a 4. emeleti lakások ablakát.

 Az ablaktisztításnál is nyúlhatsz környezetbarát “csodaszerekhez”, mint például az ecet, a citrom vagy a szódabikarbóna, de szóba jöhet a só is. Az ecettel vagy a sóval még az ablaktisztító vegyszeredet is felturbózhatod!

 Az ablakok tisztításának folyamatát a keretek rendbetételével kezdjed! Mosogatószeres langyos vízzel mosd le! Ne hagyd ki a párkányokat se! Ha nagyon koszos az üvegfelület, akkor szivaccsal átmoshatod azokat is. Majd száraz ronggyal vagy papír törlőkendővel töröld át a kereteket, így lesz teljesen foltmentes és ragyogóan tiszta a tok és a keret. Ezután jöhetnek az üvegek. Itt is számtalan módszer, eszköz és tisztítószer áll rendelkezésedre. A jó öreg újságpapírtól a hagyományos gumiból készült ablak lehúzón át a gőzzel tisztító gépig. Az üvegek tisztításánál egyetlen cél van, mégpedig a foltmentes tisztaság. Az ecetes vízzel* könnyen folt- és csík mentessé varázsolhatod az ablakokat! Ha nagyon koszosak az ablaküvegek, akkor használj ecetet hígítás nélkül. Ha profikra szeretnéd bízni az ablaktisztítást, akkor egyszerűen csak rendeld meg ezt az extra szolgáltatásunkat! A “Nagytakarítás” csomagunk már magába foglalja az ajtók tisztítása mellett az ablaktisztítást!

 

Lássuk mit is tartalmaz ez a szolgáltatás!

 

Ragyogóan tisztává, csík-, és foltmentessé varázsoljuk az ablakokat tokkal, kerettel együtt. Az ablaktisztítás folyamatába beletartozik a párkányok megtisztítása is.

 

*Az ecetes víz hígítási aránya, 1liter vízbe 1/4liter ecet!