Alapcsomag

Magánszemélyeknek ház- vagy lakástakarítás rendelése esetén az első szintet az alapcsomagunk képviseli.

Lássuk, mit is foglal magába ez a csomag!

Egy általános takarítást amely során a szobákban, hálószobákban és egyéb helyiségekben minden elérhető felületet megtisztítunk, portalanítunk. A pókhálókat likvidáljuk, a  lámpatesteket letakarítjuk, a bútorok külső felületét, a tükröket, a csempézett falfelületeket, lambériákat letöröljük. Az elektromos berendezéseket, képeket,  kapcsolókat portalanítjuk és megtisztítjuk. A takarítást a padló porszívózásával és felmosásával zárjuk. Viszont nem pakoljuk le a szekrények polcairól a könyveket és egyéb tárgyakat, nem húzzuk el a nagyobb bútorokat a helyéről, mert ez már az “Alaposabb takarítás” csomagunk része. Nem mossuk ki a függönyöket. Továbbá nem tartozik bele az ablakok, ablakkeretek tisztítása sem. Ezeket a “Nagytakarítás” csomagunkkal kapod.

 

 A konyhában a pókhálótlanításon kívül megtisztítjuk a pultot és a  munkafelületeket, a szekrényeket kívülről letakarítjuk, a sütő, a hűtő, a mosogatógép, a mikrohullámú sütő előlapját megtisztítjuk. A konyhai berendezéseket (mint például a turmixgép) portalanítjuk és letöröljük. A mosogatót és csapokat megtisztítjuk, a szemetest kiürítjük. Nem pakoljuk ki viszont a hűtőd és nem tisztítjuk ki a sütőd belsejét, ezeket extraként meg tudod rendelni.

 

A fürdőszobában megtisztítjuk és fertőtlenítjük a csempéket, a kádat, a zuhanyzót (természetesen a zuhanyfüggönyt vagy zuhanyozó ajtót is), a mosdót és a csapokat. A WC-t és a bidét megtisztítjuk és fertőtlenítjük.

Mikor érdemes az alapcsomagot választani?

Ha a takarítandó ingatlan nincs elhanyagolva, nincs túlságosan beporosodva, elkoszosodva, nem túl erős a szennyeződés mértéke. Tehát rendszeres takarítás alatt áll a lakás vagy ház. Nézzünk néhány konkrét példát, a teljesség igénye nélkül, mikor ajánljuk az alapcsomagunkat.

  • Üresen álló, kiadásra váró lakás vagy ház takaríttatása esetén. Az ablérlő jelöltek érkezése előtt ragyogó tisztaságot varázsolunk a lehető legrövidebb idő alatt. Így hatényabban tudja kiadni ingatlanját!

  • Rendszeresen takarított lakások esetén

  • Apartman lakások, airBnB esetén

  • Ha vendégeket fogadsz, érkezésük előtt és/vagy távozásuk után