top of page
IMG_3569.jpeg

Balatoni takarítás

  A Balaton környékén lebonyolított takarításaink gyakorisága miatt gondoltuk, hogy egy külön aloldalt szentelünk ennek a területnek. A válaszunk arra a kérdésre, hogy: "Vállalnak takarítást a Balatonnál?", egyértelműen: Igen!

Milyen típusú takarítást vállalunk a Balaton környékén?

Nagytakarítás

A Balaton mentén és a tó környékén, üdülő- / nyaraló övezet révén, rengeteg nyaraló ház található. Ezeken a ritkábban használt, esetenként évente csak egy-egy hétre birtokba vett ingatlanokon is, az életvitelszerűen használt házakhoz hasonlóan ajánlatos évente legalább egyszer nagytakarítást végezni. Ennyi idő alatt, egy üresen álló házban is összegyűlik a por, bogártetem, stb. Azt, hogy a bútorokon és egyéb használati tárgyakon vastagon álljon a por meg lehet előzni (és ajánlatos is!) úgy, hogy lepedővel letakarjuk őket, de ahhoz, hogy tiszta környezetben tölthesd a jól megérdemelt balatoni pihenésed elkerülhetetlen a nagytakarítás

Építkezés utáni takarítás

Minden magyar ember álmodozik arról, hogy legyen egy balatoni háza, akár állandó lakhatás céljára, akár nyaraló céljából. Ha a te életedben eljött ez a csodás pillanat, hogy a balaton partján építkeztél, akkor mi, a Takarító Kommandó, profi partnered leszünk megbízásunk esetén az építkezés utáni takarításban.

Milyen előnyökkel jár, ha a TAK-ot bízod meg a balatoni ingatlanod takarításával?

  1. Mivel Magyarországon Budapesten és Pest vármegyében koncentrálódik össze a lakosság jelentős része, és a gazdasági tevékenységek nagy része is itt zajlik, ezért ezen a területen sokkal nagyobb számban épülnek új ingatlanok, mint az ország vidéki részein. Mi következik ebből? Az, hogy cégünkre rengeteg nagytakarítást és építkezés vagy felújítás utáni takarítást bíznak rá, ergo ebből a több ezer takarításból már óriási tapasztalatot szereztünk, így megbízásunk esetén igazi profi munkára számíthatsz!

  2. Létszámunkból adódóan nagyobb munkákat, ami akár 15-20 fő létszámot igényel, is el tudunk végezni rövid lebonyolítási idővel.

  3. Továbbá a takarító eszközparkunk is kimagasló az országban, így ezeket a takarítógépeket visszük magunkkal, ha a te ingatlanodban kell leszámolni a kuplerájjal! Ezért sokkal magasabb szintű tisztítást kapsz a pénzedért cserébe!

Ahol eddig jártunk: Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Alsóörs, Csopak, Balatonfüred, Tihany, Zánka, Révfülöp, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Vonyarcvashegy, Balatonmáriafürdő, Balatonfenyves, Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle, Balatonföldvár, Szántód, Zamárdi, Balatonszabadi.

bottom of page