top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Lakástakarítás Budapest II. kerületben


Budapest 2. kerületében járunk, egy igazán impozáns környéken. Gondoltuk bemutatjuk nektek, hogy milyen is egy általános lakástakarítás. A szemléltetéshez készítettünk egy előtte/utána videót (természetesen a tulajdonos beleegyezésével).

A lakásban kisebb kupleráj uralkodott, a szennyezettség mértéke csak helyenként volt nagyobb egy átlagos lakásénál. A lakás részletein jól látszott, hogy hónapok óta nem laktak benne, ebből kifolyólag nem volt rendszeresen takarítva sem. No de szavak helyett, beszéljenek a videók!

Íme a kezdeti állapot:


A lakás takarítása alatt a mosógépet is be kellett indítanunk, ugyanis a megrendelőnek az volt a kérése a takarítás mellett, hogy a lakásban található kéztörlőket, törölközőket, ágyneműket és az elől lévő ruhákat mossuk ki.

Felhasznált tisztítószerek és eszközök:

- általános tisztítószer

- higiéniás tisztítószer

- ecet

- WC tisztító gél

- Vileda törlőszivacs

- Dörzsis súrolószivacs

- papírtörlő

- porszívó

- Persil mosógél

- Cocolino öblítő

És akkor jöjjön a végeredmény! A tiszta, rendbe rakott lakás...


És természetesen a hulladékot szelektíven gyűjtöttük a lakás takarítása folyamán!

Reméljük, hogy örömötökre szolgált a kis betekintő rovatunk, hogy milyen eredménnyel is jár a munkánk. Ha neked is takarítóra van szükséged, akkor takarító cégünk várja megtisztelő megkeresésed, takarító rendeléséhez, kattints IDE! Egész Budapest területén vállalunk megbízásokat, nem csak a 2. kerületben!

117 megtekintés
bottom of page