top of page

Alap takarítás csomag

Magánszemélyeknek ház- vagy lakástakarítás rendelése esetén az első szintet az alap takarítás csomagunk képviseli. 

Lássuk, mit is foglal magába ez a csomag!

Egy *általános takarítást amely során a szobákban, hálószobákban és egyéb helyiségekben minden hozzáférhető felületet megtisztítunk, portalanítunk. A bútorok külső felületét, a tükröket, a csempézett falfelületeket, lambériákat letöröljük. Az elektromos berendezéseket, képeket, kapcsolókat portalanítjuk és megtisztítjuk. A takarítást a padló porszívózásával és nyirkos feltörlésével zárjuk.


A konyhában megtisztítjuk a pultot és a  munkafelületeket, a szekrényeket kívülről letakarítjuk, az evőeszközös fiókból a belepotyogott morzsákat eltávolítjuk, a sütő, a hűtő, a mosogatógép, a mikrohullámú sütő előlapját megtisztítjuk. A konyhai berendezéseket (mint például a turmixgép) portalanítjuk és letöröljük. A mosogatót és csapokat megtisztítjuk és vízkőtelenítjük, a szemetest kiürítjük és új szemeteszsákkal látjuk el (ha a csap alatti konyhaszekrényben van elhelyezve, akkor azt tisztára töröljük).

A fürdőszobában megtisztítjuk és fertőtlenítjük  a kádat, a zuhanykabint (zuhanyozó kabin ajtaját is), a mosdót és a csapokat és a hozzájuk tartozó csempefelületeket. A WC-t és a bidét megtisztítjuk és fertőtlenítjük. A mellékhelyiségekben az alap csomag esetében sem adjuk alább és mell magasságig lemossuk a csempét a WC körül, kitakarítunk a csésze mögött is, miután annak teljes felületét vízkőtelenítettük és fertőtlenítettük! A padló tisztítása a sarkokat sem kíméli, melyet porszívózással és felmosással zárunk.

Mit nem tartalmaz az alap takarítás a csomag!

Nem pakoljuk le a szekrények polcairól a könyveket és egyéb tárgyakat, nem tisztítjuk meg a 180 cm fölé eső szekrények tetejét, nem húzzuk el a nagyobb bútorokat a helyéről, nem mossuk ki a függönyöket sem, továbbá nem tartozik bele az ablakok, ablakkeretek tisztítása sem. Nem pakoljuk ki viszont a hűtőd és nem tisztítjuk ki a sütőd belsejét, ezeket a feladatokat szintén extraként tudod megrendelni. Ezek a feladatok a “Nagytakarítás” csomagunkba tartoznak, de az extra szolgáltatásainkkal ki tudod egészíteni az alap csomagot is az igényeidnek megfelelően. 

Mikor ajánljuk a legkisebb takarítás csomagunkat?

Akkor ha a takarítandó ingatlan nincs elhanyagolva, nincs túlságosan beporosodva, elkoszosodva, nem túl erős a szennyeződés mértéke. Tehát rendszeres takarítás alatt áll a lakás vagy ház. Ha viszont rég volt úgy Isten igazából gatyába rázva akkor sincsen baj, csak akkor inkább a Nagytakarítás csomagunkat vagy a Totális leszámolást javasoljuk!  Nézzünk néhány konkrét példát, a teljesség igénye nélkül:

  • Rendszeresen takarított lakások esetén

  • Ha vendégeket fogadsz, érkezésük előtt és/vagy távozásuk után

* 180 cm-es magasság alatti rész.

bottom of page