Nagytakarítás

Egy átlagos háztartásban nagytakarítást évente kétszer, háromszor kell végezni. Nagyjából ez a 4-6 hónap az, amennyi idő alatt összegyűlik annyi por és szennyeződés a lakásban amit már ajánlatos kitakarítani alaposabban. Ez persze nem azt jelenti, hogy az eltelt időszakban nem volt rendesen kitakarítva a lakás, hanem egészen egyszerűen vannak olyan helyek amiken az ember egy rutin takarítás alkalmával átsiklik. Ilyen “elhanyagoltabb” tárgyak, területek például a könyvek és a mögéjük eső polc részek, a növények levelei, a nagyobb bútorok mögötti részek és a szekrények teteje is, mert azokat sem portalanítja le az ember minden héten. De ami ezen területek és tárgyak portalanításánál is sokkal fontosabb, és ennek ellenére az emberek nagy többsége mégsem csinálja meg hetente, az az ajtók és kilincseik letakarítása. Pedig itt nagyon sok baktérium telepedik meg! A szőnyegek és a kárpitok is jó kis porfogók, lakóhelyül szolgálnak a poratkáknak. Az ablakokat is általában a nagytakarítás alkalmával szokták megtisztítani az emberek.

 A tavasz az első időpont az évben amit nagytakarításra szoktak használni, mert a portalanítás alatt ilyenkor már nyitva lehetnek az ablakok, a napfényre már ki tudják teríteni az ágyneműt, a szőnyegeket, és egyéb lakástextilíákat, hogy a poratkáktól megszabaduljon a lakás. A párnákat és az ülőgarnitúrát is ki lehet vinni kiporolni…

 Hosszasan tundnánk még ecsetelni hogy mit érdemes még megcsinálni egy nagytakarítás alkalmával, de inkább ajánljuk magunkat. Bízd ránk a nagytakarítást és garantáltan tiszta és por mentes lesz a lakásod! Egyszerűen csak rendeld meg a “Nagytakarítás” csomagunkat!

 

Lássuk mit is tartalmaz ez a szolgáltatás!

 Mint már a fentiekben is említettük a nagytakarítást egy mindent átfogó portalanítással kezdjük. Az alapcsomagunkhoz képest sokkal alaposabban megyünk végig a lakáson! Fentről haladunk lefelé és semmit sem hagyunk ki. Ebbe a csomagunkba már beletartozik az ajtó és ablaktisztítás is! Letörölgetjük a bútorokat, majd a könyvek és csecsebecsék polcra vissza pakolását követően még egyszer felporszívózzuk és felmossuk az padlót. Részletes leírást ebben a cikkünkben találsz!

 

Nem tartalmazza viszont!

 A szekrényeket, fiókokat nem pakoljuk ki, nem teszünk bennük rendet. Nem mossuk ki a szennyest és nem mosogatunk el. Nem tisztítjuk ki a sütőt és a hűtőt sem. Nem tartozik bele a csomagba a terasz sem. Nem szedjük le és nem mossuk ki a függönyöket sem. Tisztítógéppel a szőnyegeket és a kárpitokat sem tisztítjuk ki. Ezeket extraként tudod megrendelni! De ha egy komplett, az összes extrát magába foglaló csomagot keresel akkor ajánljuk figyelmedbe a “TOTÁLIS  LESZÁMOLÁS”  csomagunkat! Így az extrákat is kedvezőbb áron kapod!