top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Bemutatjuk a Kärcher BR 40/10 c Adv padlósúroló gépét!

Frissítve: 2023. jan. 31.

Fiatal takarító cégként óriási öröm minden egyes lépés, amit a fejlődésünk útján teszünk. Ráadásul nem is kicsi előre lépés ez számunkra, hogy egy ilyen brutál takarítógéppel bővült a gépparkunk!

A Takarító Kommandó bemutatja a Karcher BR40/10 c padlósúroló takarítógépét!

A Kärcher BR 40/10 c Adv egy dupla hengerkefés padlósúroló gép.

A “40” azt jelenti, hogy negyven centiméter a munkaszélessége a gépnek. Itt jegyezném meg, hogy a masina úgy van megtervezve, hogy a kefék összesen 1 - 1,5 cm-t hagynak ki a fal tövénél, ami a kategóriájában nagyon jónak számít, ennél általában több szokott kimaradni, amit kézi erővel kell megcsinálni. A “10” pedig a tiszta- és szennyezett vizes tartálynak a méretét jelzi Literben. Igen, jól olvastad, koszos vizes tartálya is van! Ugyanis ez a gép fel is szívja maga után a padlóról a szennyezett vizet az elején és a végén található szívóéllel. Ez óriási segítség az embernek padlósúrolás közben és a minőség is sokkal jobb, mint a versenytársainál, ahol csak a kefék a forgásukkal szedik fel a mocskot. Ahogy azt a videóban látni fogod, a gép alján található a két 40 cm hosszúságú kefehenger, amik rengeteg féle erős/puha sörtéjű kefével vagy éppen dörzsihengerrel is rendelhető, de különféle padlóburkolatokra (mint pl. parketta) egyéb különleges hengereket is be lehet szerezni szükség esetén.


Mire is tudjuk használni ezt a gépet?

Ezzel a géppel járólapokat, műgyanta padlókat, garázspadlókat, teraszokat, laminált parkettát és még nagyon sokféle padlótípust tudunk gyönyörű szépen megtisztítani. Hengeres forgásuknak köszönhetően a kefék szépen kitisztítják még a hosszanti mintázatú, barázdás, porózus felületeket is!

Tehát a konklúzió!

Legjobb minőségű padlótisztítás! Legtisztább padló! És ezt most már a Takarító Kommandó biztosítja számodra!



Videót vágta és zenésítette: Gulácsi Márk (Spinline)



bottom of page