top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Elkísérte a Tisztaságot a Világnak mozgalmunkat a Deutsche Welle Televízió!

A Tisztaságot a Világnak karitatív mozgalmunkkal igyekszünk minél több jótét cselekedetet végrehajtani, mint például a szemétszedés, fa ültetés, műemlékek tisztítása és a rászoruló embertársaink otthonainak takarítása. Ez utóbbi tevékenység szorosan kapcsolódik az 6. születésnapunkhoz, amikor felajánlottuk, hogy 6 idős, mozgásában korlátozott, rászoruló személy otthonát kitakarítjuk. A hatból a második akciónk után felkerestek minket a Deutsche Welle Televízió magyar stábjától, hogy elkísérnék a mozgalmunk a következő bevetésére, egy karitatív nagytakarításra. Jó érzés amikor segítséget kapunk miközben másokon próbálunk segíteni.


Apropó! Ha már a segítségnél járunk, akkor mindenképp meg kell említeni a Profitakarítók Boltját, mert ők egy másik irányból támogatták a törekvésünk! Mégpedig abból, amihez ők értenek a legjobban, profi takarító eszközök és a Dr. Schnell tisztítószerek. Több tucat szivacsot, rongyot, gumikesztyűt, zsíroldót, vízkőoldót, általános tisztítót és ablaktisztítót adtak! Ráadásul olyan dolgokat kaptunk, amik kitűnő minőségükkel rendkívül megkönnyítették a dolgunkat!


Adomány a Profitkarítók Boltjától
Adomány a Profitkarítók Boltjától

Úgyhogy felszerelkezve a tuti takarító cuccokkal, porszívókkal, gőztisztítóval, vödrökkel, útnak indultunk a kamerás stábbal! Erzsi néni egy mozgásában korlátozott hölgy, akit itt is szeretnénk megdicsérni, mert annak ellenére, hogy mennyire nehezére esik az állás nagyon szép tisztán tartja otthonát. Viszont a por sajnos őt sem kerüli el, így a számára elérhetetlen helyeken sok por gyűlt fel, a fürdőszobában is erős vízkőlerakódásokat találtunk, mivel ezek lesúrolásához nagyobb erő szükséges, mint amit ő kifejteni képes. Neki ugrottunk a feladatnak, ami a házikó komplett nagytakarítása volt.


Réka, Petra, Miklós a Takarító Kommandó munkatársai nagytakarítást végeznek

Réka vezetésével, Petra és Miklós ütős csapatot alkottak. Kb. 8 óra fáradtságos munka eredményeképpen újra por és szennyeződésmentes volt Erzsike otthona. A konyha is megszabadult a zsírlerakódások fogságából, a fürdő csempéi is csillogtak és az egész lakás végre pormentes volt. No nem húzom tovább a sztorit, íme a videó!



A videó interjút leközölte a HVG.hu és a Telex.hu ! Szeretnénk köszönetet mondani a DW Magyar munkatársának, Szaplonczai Laurának a szuper videóért és a hírvivésért!


Ezeket a karitatív akciókat egyelőre a saját profitunkból szponzoráljuk, ha szeretnéd támogatni a küldetésünk, akkor egyszerűen rendelj a Takarító Kommandótól takarítást és az általad fizetett végösszeg egy részét erre a célra fordítjuk! 🤝 🌍 🥰


Tisztaságot a Világnak!!!

bottom of page