top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Karácsonyi takarítás


Neee már! Még az Ünnepek alatt is takarítani kell?


Takarító cég Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kíván

„Kis karácsony, nagy karácsony, ragyog-e már a lakásom?...”

Drága Hölgyeim és Uraim! Eljött a várva várt december! Jöhet a vendégsereg, az ajándéközön, sütés-főzés, karácsonyfa díszítés, na és a takarítás! BBbbzzz.. Igen, a takarítás. Ez van.. Sajnos a decemberi ünneplést is beárnyékolja az a fránya takarítás.

Még csak most indult el a decemberi őrület, de máris van mit tisztogatni, takarítani. Ilyenkor az emberek már ünneplőbe öltöztetik a házaikat, lakásaikat, hogy melegebb hangulatot teremtsenek ebben a zord hidegben.

TIPP! A hó és a latyak miatt érdemes az előszobába egy nagyobb (benti) lábtörlőt leteríteni a bejárati ajtónál, hogy azon kiolvadhassanak, lecsöpöghessenek a cipők. Így nem kell non-stop takarítani az előszobát.

Az a tézis a karácsonyi ünnepek alatt is érvényes, miszerint „A szépen, tisztán tartott otthon csodálattal és jó érzéssel tölti el az ott lakókat és az oda érkezőket!”. Melegséggel telik meg a szívünk ha a lakásból árad a „karácsony illata”, a bejgli, a narancsos-csokis süti, a fenyőfa, a forralt bor, a csillagszóró… És ez az érzés duplán igaz, ha gyönyörű szép tisztaság is van!

Lassan elő lehet venni a karácsonyi díszeket, leportalanítani, letörölgetni őket, mielőtt feldíszítjük vele otthonunkat. Ha lerendezted a nagy karácsonyi bevásárlást és szeretnéd, hogy a családod és a hozzád érkezők szívét a karácsony melegsége mellett a tisztaság érzése is átjárja, akkor ajánljuk, hogy végezz egy nagytakarítást pár nappal karácsony előtt, hadd ragyogjon az otthonod.

TIPP! A karácsonyfád legyen élő fa! Ezzel hosszútávon amúgy is spórolsz, és a levele se hullik! De ha ragaszkodsz a vágott fenyőfához, akkor teríts le egy kör alakú terítőt alá, így nem lesz teli a szőnyeg apró tűlevelekkel, ha pedig parkettád vagy járólapod van, arról is egyszerűen összehajtod és kirázod a szabadban. Természetesen az elszáradt fát a megfelelő helyre dobd ki!

TIPP! Bár ezt kedves Uraim csak halkan jegyeznénk meg, hogy ajándéknak sem utolsó a takarítás! Persze a hölgyek annak örülnek a legjobban, ha életük párja személyesen veszi ki részét a takarításból, de tuti örülni fognak ha egy profi takarító varázsolja tisztává az otthonukat. 😉

No, és kedves cég tulajdonosok, céges buli szervezők! Természetesen titeket sem felejtettünk el! Van néhány ötletünk az iroda vagy egyéb céges ingatlan takarításával, tisztán tartásával kapcsolatban az Ünnepekre!

Például cégek esetében is rendkívül hasznos télvíz idején az extra, benti lábtörlő, hogy megkönnyítsed a takarítást, és ne kelljen felmosni minden látogató után aki az utcáról bejön.

Ha pedig céges bulit szervezel, akkor azután mindenképp ki kell takarítani! Ha nem szervezel, akkor is érdemes egy alapos nagytakarítást végezni! Mégis csak jobb, ha a cégünk is megtisztulva megy át az új évbe, és a csapatodat ragyogó tisztaság, friss illat ösztönzi a munkára, nem igaz?

Mindenkinek nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván a Takarító Kommandó! És természetesen szívesen állunk rendelkezésedre, ha takarító céget keresel, hogy az év végi káoszban levegye a takarítás gondját a válladról, legyen szó céges ingatlanról vagy magánlakásról!

Takarító rendeléséhez kattints ide!

309 megtekintés
bottom of page