top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Kicsomagoltuk a legújabb gépünket, egy forró vizes magasnyomású mosót!

Mindig nagy öröm, ha egy újabb takarítógéppel bővül a gépparkunk, egyrészt, mert ilyenkor kézzelfogható cégünk fejlődése, másrészt pedig azért is boldogok vagyunk, mert az új berendezéssel egyre magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

A Kaercher HDS forróvizes magasnyomású mosóját vásárolja a Takarító Kommandó a Kaercher M5 mintaboltjában

A mostani szerzeményünk egy forró vizes magasnyomású mosó, név szerint a Kärcher HDS 6/14 CX ipari mosója és a hozzá, külön tartozékként megvásárolható Kärcher FRV 30 speciális felülettisztító fej egysége.

A Kärcher FRV 30 speciális felülettisztító fej, amit magasnyomású mosóhoz lehet csatlakoztatni

Mit is jelent a forró vizes magasnyomású mosó?

A gép akár 80 C°-os hőmérsékletre melegíti a vizet és 140 bar nyomással juttatja a kívánt felületre, így nem csak a fizikai hatást (magas nyomás) hívja segítségül a takarítás folyamán, hanem a hőhatást is, Ezzel a módszerrel sokkal hatékonyabban végezhetjük a tisztítást. Közel 600 liter vízmennyiséget juttat ki a mosó óránként a tisztítandó felületre egy 0,4 mm-es fúvókán keresztül. A gépben található egy gázolajjal működő nagyteljesítményű vízmelegítő rendszer, ami képes ezt a nagy víz mennyiséget megfelelő gyorsasággal akár forrás közeli hőmérsékletre fűteni.


Milyen típusú takarításra lehet használni a forró vizes magasnyomású mosót?

Ahogy fentebb is írtuk, a magas hőmérséklet segítségével könnyebben oldja a zsíros, olajos szennyeződéseket, ezért üzemi konyhák zsíros berendezéseinek, járólapok, csempefelületek tisztításánál, garázspadló tisztításánál vagy térkő tisztításnál, betonnal burkolt parkoló tisztításánál sokkal hatékonyabban távolítjuk el a fent említett anyagokat.

De a zsírokon kívül bármilyen más szennyeződés eltávolításakor sokkal könnyebben bírózunk meg a feladattal, mivel a hőhatás extra tisztító erővel bír! Így például egy ház külső tisztításánál pompásabb végeredményt kapunk, mintha hideg vízzel végeznénk a takarítást.

De ha a fizikai és a hőhatás együttese nem lenne elég a szennyeződés likvidálására, akkor van egy vegyszeradagoló tartálya a gépezetnek, így a 3., azaz a vegyi hatást is segítségül hívhatjuk a masina automatikus keverésének köszönhetően.


Továbbá a forró víz gyorsabban és cseppmentesen szárad meg, így ragyogóbb végeredményt kapunk, nem beszélve a fertőtlenítő hatásról, amely a vírusokat is elpusztítja.


A takarítógép gyártó weboldalán, a következő alkalmazási területek szerepelnek még: járműtisztítás, készülék- és géptisztítás, műhelytisztítás, külső területek tisztítása, töltőállomás-tisztítás, homlokzattisztítás, uszodatisztítás, sportcsarnok-tisztítás, különböző gyártási folyamatok közbeni tisztítás, gyártó rendszerek tisztítása.


Készítettünk egy videót, ahol kicsomagoljuk, bemutatjuk és összeszereljük a kicsikét, íme:

Ez a berendezés a Kärcher legnagyobb 220V-ról, azaz a háztartásokban is megtalálható hálózati árammal működő magasnyomású mosója. Nincs szükség 380V-ra, így könnyedén használhatjuk magánszemélyek otthonainál felmerülő feladatok elvégzésére, mint például térkő tisztítás, medence tisztítás, tető tisztítás, ház külső mosása, stb.

Úgyhogy, ha szeretnéd a fent felsorolt feladatok egyikét vagy mindegyiket szakszerűen elvégeztetni, akkor ne habozz! Hívd a Takarító Kommandót!


Hamarosan jelentkezünk egy bemutató videóval, amiben használat közben is láthatjátok a magasnyomású mosót!

771 megtekintés
bottom of page