top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Kicsomagoltuk a legújabb gőztisztító gépünket, a Kärcher SG 4/2-t!

Egy újabb ipari takarítógéppel bővült a gépparkunk, amely a vegyszermentes tisztítási eljárások táborát erősíti, amely nem más, mint a gőzzel tisztítás, a gép pedig nem más, mint egy ipari gőztisztító!

Kaercher SG 4/2 gőztisztító gép

Az egyre bővülő takarítógép-parkunkban már a pályafutásunk eleje óta megtalálhatóak a gőztisztító berendezések, mert rendkívül hasznos kis szerkezetek és igazán precíz munkát képtelenség nélkülük végezni. Például: fugák tisztítása, különböző kisebb rések, hézagok kitisztítása, konyhai eszközök tisztítása, stb. A kezdetek kezdetén egy Kärcher SC 5-ös gépet vásároltunk, ami a háztartási gőztisztítók legnagyobb teljesítményű példánya, de professzionális felhasználásnál ennek a gépnek sajnos kirajzolódtak a határai. Gondolok itt például a hosszantartó, akár órákon át történő, folyamatos igénybevétel esetére, amikor ez a gép lesípol és pihenteti magát vagy ha forró víz / gőz keverékére van szükség, akkor ezt ez az SC 5-ös gőztisztító gép csak pár percig képes biztosítani, utána a túlmelegedést megelőzvén leállítja magát és várni kell, hogy újra lehessen használni. Természetesen otthoni használatra vagy egyszerűbb fugatisztításhoz kiváló társ, de nekünk, profi takarító cégnek ennél nagyobb teljesítményű típusokra van szükségünk.



Kaercher SG 4/4 ipari gőztisztító

Az ipari részlegen meg is találtuk a megfelelő gőztisztítót, az SG 4/4-et. Ez a gép már bírja a folyamatos igénybevételt, nem állítja le magát túlmelegedés miatt és ha kell ontja magából a forró víz / gőz keverékét, akár egy egész napon át! Csak győzzük bele a vizet tölteni...



Kaercher SG 4/2 hordozható, ipari gőztisztító gép

Azonban ez a legújabb gőztisztító a Kärcher SG 4/2, amiből mindjárt be is szereztünk né

hány darabot, egy nagyon hasznos újítást hordoz magában! Mégpedig a hordozhatóságát és a tárolását elősegítő burkolat vagy csomagolás, ami az egész berendezést úgy foglalja magába, mintha egy szerszámosláda lenne. Halleluja! Imáink meghallgattattak! Ugyanis ez, hogy külön dobozban tudtuk a gépet szállítani és tárolni nagy hátránya volt a 4/4-nek ezzel az új szerzeménnyel szemben! Nincs sérülés, cserébe van kompakt méret és egyszerű szállíthatóság! Igaz kicsit "butább", mint a nagy tesó, mert nem tudunk rajta víz / gőz arányt se és mennyiséget se állítani, de a célnak így is tökéletesen megfelel. Úgyhogy mi most a kis dolgoknak nagyon örülünk! 😊


Készítettünk egy videót amiben kicsomagoljuk a dobozából a masinát és összerakjuk, üzembe helyezzük és bemutatjuk hogyan is használjuk, például fugatisztításhoz, a géppark legfrissebb tagját. Íme!


Köszönjük a figyelmed, reméljük ismét hasznos tartalommal szolgálhattunk. Ha pedig szakszerű takarításra vagy gőztisztításra van szükséged, akkor hívd a Takarító Kommandót!

bottom of page