top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Megyünk Ausztriába! Reinigungs Kommando über Alles!

Frissítve: 2022. dec. 26.

2017 tavaszán alapítottuk meg a TAK-ot, azaz a Takarító Kommandót. Rengeteg dolog történt velünk ez alatt az időszak alatt, és körülbelül 2 éve megérett bennünk egy gondolat. Mégpedig az, hogy a szolgáltatási területünket kiszélesítjük. Nem is kicsit ugrunk így térben, ugyanis egészen Ausztriában vetjük meg a lábunkat! És most, kicsivel több, mint 5 év elteltével (a kezdetek óta) megszületett a kistesó, az RKO, avagy a Reinigungs Kommando! Ez az ausztriai takarító vállalatunk (vagy ahogy ott mondják ,Reinigungs firma) neve. Az névválasztáshoz az Osztrák Cobra Kommandó (ami az ottani különleges alakulat, azaz a TEK megfelelője) adta az ihletet. EKO Cobra, Einsatzkommando Cobra. Ők a bűnt üldözik, mi pedig a szennyeződéseket!

Az RKO, a Reinigungs Kommando, az osztrák takarító cég, takarít, fugát tisztít egy Karcher SC 5-ös gőztisztítóval

Óriási izgalommal vágunk bele ebbe a küldetésbe, hogy a "sógoréknál" is bízonyítsuk rátermettségünket a takarításra. Első körben nagytakarításokat és építkezés - / felújítás utáni takarításokat fogunk vállalni. Majd, ha már létrehoztuk az ottani központunkat, akkor veszünk fel kisebb takarításokra, iroda vagy egyéb céges ingatlan takarítására megrendeléseket. A szolgáltatásainkat eleinte Bécsben és a magyar határhoz közelibb részeken, Burgerland megyében nyújtjuk. Természetesen a professzionális gépparkunkat (Karcher, I-Mop, stb.) visszük oda is, így a legmagasabb szintű tisztítási munkákat el tudjuk szakszerűen végezni az új területen is. A későbbiekben természetesen tervbe van véve az ottani terjeszkedés is.

A RKO, a Reinigungs Kommando, az osztrák takarító cég, padlótisztítást végez az I.Mop XL nevű padlósúroló géppel

Az osztrák központunk megnyitásával egyidejűleg még a nyugat-magyarországi régió felé is fogunk terjeszkedni.

Fogadjátok szeretettel a Reinigungs Kommando-t, az RKO-t. A szlogenunk pedig a "Wir kampfen gegen den Dreck!", azaz "Harcolunk a mocskok ellen!"

Köszönjük szépen a figyelmedet, és ha lehet ilyet kérni, akkor szurkoljatok nekünk!


bottom of page