top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Mitől kerül a takarítás annyiba amennyibe?

Takarításhoz használt eszközök. Szivacs, mikrószálas törlőkendő, rongy, felmosófej
Új takarító eszközök (szivacs, rongy, felmosófej)

Már sokszor említettük, hogy milyen egységekből áll össze a takarításnak az óradíja, így ebbe most nem is mennék jobban bele. A takarítók órabére és az adók összege és a többi unalmas dolog helyett inkább egy hasznos információt szeretnénk most a tudtotokra hozni (természetesen inkább azoknak akik még nem rendeltek tőlünk takarítást, mert akik már igen azok ezt a tényt láthatták a saját szemükkel).

A Takarító Kommandó ™ egyik és legfontosabb célja, hogy a szolgáltatásunk minőségét a lehető legmagasabb szintre emeljük. Ehhez hozzá tartozik, hogy minőségi tisztítószereket (pl. Ajax, Frosch, Kiehl, Emsal, Vanish, stb.) és takarító eszközöket használunk. És már meg is érkeztünk cikkünk főszereplőihez a takarító eszközökhöz! Egy takarításnak a szivacs ugyanúgy elengedhetetlen kelléke, mint az asztalosnak a csiszolópapír. Az óriási különbség azonban abban rejlik, hogy míg az asztalos ha két különböző személy bútorához használja a csiszolóvásznát, az nem zavar senkit, de ha egyik lakástakarítás után a használt szivacsot és rongyokat átvisszük egy másikba, akkor az utóbbi megrendelő joggal vonna minket felelősségre és mondaná le a szolgáltatást, mondván "Ki tudja hol takarítottak ezekkel az eszközökkel?!". Ezt be kell látnunk, hogy ez egy teljesen jogos aggály, mert hát ki szeretné beengedni az otthonába más otthonából az esetleges baktériumokat, szennyeződéseket?

Ezt a problémát mi úgy ahogy van kivégeztük! Egészen egyszerűen minden takarításhoz ÚJ TISZTÍTÓ ESZKÖZÖKET HASZNÁLUNK! Nincs apelláta! Új szivacsok, új mikrószálas törlőkendők, új felmosó fej. A szivacsoknál és a rongyoknál nem véletlenül használtam a többes számot, ugyanis nem ugyanazt a szivacsot használjuk a WC-hez, mint a konyhapulthoz, stb.! Ezért gyártják a szivacsokat is és a rongyokat 4-5 féle színben!

De mivel ezek a hozzávalók is mint minden (kivéve egy mosolyt) pénzbe kerülnek, így nagy bánatunkra ennek az igénynek a kielégítése sajnos emeli a szolgáltatásunk díját.


Hogy mit csinálunk azzal a temérdek egyszer használt ronggyal és szivaccsal? Természetesen a kopottakat kidobjuk a szelektív kukába (a WC-hez használt szivaccsal együtt, azok nem kerülnek többet sehol felhasználásra!), de ami még használható, azt egy fertőtlenítő mosással kimossuk, majd olyan területeken használjuk őket végkimerülésig ahol már nem okozhatnak galibát. Például a gépkocsi állományunkat mossuk vele, vagy korai stádiumban lévő építkezéseken kerülnek elő vagy például kukák tisztításához használjuk, stb.


Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Takarító szolgáltatásunkat ide kattintva tudod megrendelni!

1 077 megtekintés
bottom of page