top of page

Kárpittisztítás

A Takarító Kommandó, egy budapesti takarító cég kárpittisztítást végez egy Karcher permetextrakciós kárpittisztító géppel

Professzionális bútorszövet kárpittisztítás permetextrakciós géppel

  A kárpitozott bútorok is, mint a szőnyegek időnként alapos tisztítást igényelnek.  A kárpitokra is jellemző, ami a szőnyegekre, hogy itt is megbújnak a poratkák és így veszélyeztettnek minket légúti megbetegedéssel. Persze a folyamatos igénybevétel miatti bekoszolódás nyomait vagy az esetleges "balesetekből" származó étel vagy ital foltokat is nedves kárpittisztítógéppel lehet eltüntetni, hogy ismét régi fényében ragyogjon a szeretett ülőgarnitúránk vagy a székünk.

  Extrém elkoszolódás, a házi kedvenc vizeletét, bor-, esetleg vérfolt eltávolítását is megoldjuk permetextrakciós kárpittisztító géppel. A minél hatékonyabb kárpit tisztítás érdekében, a nedves tisztítószeres tísztítást egy alapos porszívózás előzi meg, amit hengerkefés porszívófejjel végzünk.

 

  Ha az idők folyamán a mindennapos használat miatti koszt vagy vér-, bor- esetleg csokoládéfoltot vagy macskapisit szeretnél eltávolíttatni, de ha csak egy frissítő kárpittisztításra vágysz mi mindenben állunk rendelkezésére. Rendeld meg kárpittisztítás extra szolgáltatásunkat lakástakarítás csomagunkhoz vagy akár külön és újjá varázsoljuk kárpitozott bútoraidat!

bottom of page