Kárpittisztítás

  A kárpitozott bútorok is mint a szőnyegek időnként alapos tisztítást igényelnek.  A kárpitokra is jellemző, ami a szőnyegekre, hogy itt is megbújnak a poratkák és így veszélyeztettnek minket légúti megbetegedéssel. Persze a folyamatos igénybevétel miatti bekoszolódás nyomait vagy az esetleges balesetekből származó étel vagy ital foltokat is tisztítógéppel lehet eltüntetni, hogy ismét régi fényében ragyogjon a szeretett ülőgarnitúránk vagy a székünk.

 Extrém elkoszolódás, a házi kedvenc vizeletét, bor-, esetleg vérfolt eltávolítását is megoldjuk nedves kárpittisztító géppel. A minél hatékonyabb kárpit tisztítás érdekében, a nedves tisztítószeres tísztítást egy alapos porszívózás előzi meg.

 

Ha az idők folyamán a mindennapos használat miatti koszt vagy vér-, bor- esetleg csokoládéfoltot vagy macskapisit szeretnél eltávolíttatni, de ha csak egy frissítő kárpittisztításra vágysz mi mindenben állunk rendelkezésére. Rendeld meg kárpittisztítás extra szolgáltatásunkat lakástakarítás csomagunkhoz vagy akár külön és újjá varázsoljuk kárpitozott bútoraidat!