top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Bekerültünk a TV-be! Az alkotók műsorában szerepeltünk - 1. rész

Frissítve: 2022. febr. 1.


Az Alkotók című műsorban szerepel a Takarító Kommandó, a TV2 adásában

Csörög a telefon.

Felveszem: - Halló, tessék, Takarító Kommandó!

Telefonáló: - Helló! Sinkovits Ákos vagyok Az alkotók című műsortól…

Valahogy így kezdődött az egész TV-ben szereplősdi.

Aki esetleg nem tudná, Az alkotók az egy építőműsor sorozat a TV2-n, amiben Petráék egy rendkívül lerúgott házat újítanak fel csodaszéppé, extravagáns falburkolatokkal, gyönyörű és minőségi összetevők felhasználásával. Több évada is van, izgalmas műsor, érdekes tartalmakkal.

Szóval Ákos felvázolta a gondolait velünk kapcsolatban. Nem túl meglepő, a takarítás kapcsán kerültünk szóba. Mivel egy ház felújítása során rengetek por, törmelék, és sok egyéb nem kívánatos szennyeződés rakódik le / keletkezik a felületeken, így Petráéknak is jutott belőlük bőven. Nagyon szerettek volna ezektől a nem oda való csúfságoktól mihamarabb megszabadulni. Mi pedig profik vagyunk ezeknek az eltávolításában! Rengeteg építkezés - vagy felújítás utáni takarítást végzünk el. Naponta több ilyen jellegű megbízást teljesítünk lassan 4. éve folyamatosan. Szóval tapasztalatunk az van bőven! Ez a nagy tapasztalat párosul egy csipet szakértelemmel (tisztítás-technológiai szolgáltatás vezetői végzettség), jó nagy adag professzionális takarítógéppel, és a vezetők által folyamatosan képzett és ellenőrzött kollégákkal. Ezekről a dolgokról hallott Ákos és Petra is, ezért esett ránk a választásuk.


Megbeszéltük a részleteket, felmértük a helyszínt, majd kezdődhetett a munka. Első körben az ablakokat (redőnyökkel együtt) kellett megtisztítani a keretekre és az üvegekre rakódott szennyeződésektől, védőfóliáktól. Továbbá első körös feladat volt még az egész ház nagyon alapos portalanítása és porszívózása, ugyanis a beépített bútorok most készültek a helyükre és, mint tudjuk, ilyenkor, a beépítés előtt, ajánlatos ezeket a területeket nagyon alaposan kitakarítani (még a falakat is meg kellett szabadítani a por fogságából). Egyrészt a precíz illeszkedés miatt, másrészt később már nem fogunk hozzáférni ezen részekhez. Erről


Első TV-s szereplésünk volt! Így tessék nézni, de szerintünk jól sikerült. Igyekeztünk minél több dologra rávilágítani, amik egy építkezés- vagy felújítás utáni takarítás alkalmával előfordul(hat)nak. Ilyen például a porszívózás is. ert még a "legegyszerűbb feladat" végzése közben is sok dolog van, amire igen nagy figyelmet kell fordítani! Ezen a kis videón (amit Az alkotók házában a forgatáson készítettünk) láthatjátok, ahogy a munkatársunk pont egy ilyen eldugott (később beépítendő) területet is szabadít meg a munkálatok után hátra maradt építési törmelékektől, portól és egyéb oda nem való anyagoktól. Légy te is hasonlóan alapos! Reméljük, hogy ismét hasznos információkkal lettél gazdagabb! Ha szeretnéd, hogy az ingatlanod profi takarításon essen át a legkorszerűbb gépeket használva, akkor hívd a Takarító Kommandót!

Köszönjük a figyelmed! Szép napot!






bottom of page