top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Kiköltözés? Beköltözés? Jó nagy mizéria!

A költözködés az egy rendkívül megterhelő feladat a maga varázsával és minden izgalmával együtt. Ezt nyugodtan leszögezhetjük. Ahogy azt is, hogy jó nagy koszt és temérdek szemetet hagy maga után ez a folyamat, legyen szó ki- vagy akár beköltözésről egy ingatlanba. Feladatok végeláthatatlan sora tornyosul előttünk! Például a ruháink, textiljeink, tárgyaink elcsomagolása. Gondos alapossággal kell becsomagolnunk a törékeny dolgokat, mint például a poharakat vagy a vázákat, de ide lehet sorolni a TV-t is. A bútorok szét- vagy összeszerelése. A dolgaink átszállítása a régi lakásból vagy házból az új otthonunkba. És még hosszasan sorolhatnám a teendőket, mígnem eljutunk a takarításig! Itt azonban álljunk meg egy pillanatra!


ÁÁÁ! Nem elég ez az egész őrület, még takarítani is kell? Ráadásul duplán???

Mert ezt a feladatot bizony egy költözködés alkalmával kétszer is el kell végezni. Egyszer ugye az új lakhelyet kell mindent átfogóan kitakarítani, fertőtleníteni, főleg ha a költözés indoka a család bővülése. És persze ott van az elhagyott fészek, amit nem csak hogy tisztán illik visszaadni a tulajdonosnak, hanem általában ha a tulajdonos intézi a bérlő távozása utáni takarítást, akkor azt kő keményen le is vonja a kaucióból! Nektek pedig Kedves tulajok, akik bérbe szeretnétek adni az ingatlanotokat, itt egy statisztikán alapuló hasznos tanács. Tiszta lakást hamarabb kivesznek az emberek, mint egy koszos, poros hajlékot!


Lakás vagy ház vásárlása vagy eladása esetén,

szintén nagy figyelmet kap a takarítás. Vétel esetén több lehetőség is van, mert ugye vehetünk teljesen új vagy használt ingatlant is. Új ingatlan vásárlása esetén ha a kivitelező nem gondoskodott az átadás előtti takarításról, akkor az építkezés utáni takarítás ránk vár. Ez egy őrületesen nagy meló, csak halkan megsúgom! Szóval, ha sikerült beköltözni, akkor sem árt egy gyors nagytakarítást csinálni, hogy minden szép tiszta legyen. Ha pedig értékesítésre bocsátjuk szeretett otthonunkat, akkor az érdeklődők érkezése előtt mindig érdemes elvégezni egy gyors takarítást, esetleg illatosítókkal feldobni a lakás hangulatát.


Ha a rengeteg dolog közepette mégis profi takarító segítséget szeretnél rendelni, akkor hívd a Takarító Kommandót forródróton!

275 megtekintés

Comentários


bottom of page