top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Takarító Kommandó x i - mop: Érkezés

Frissítve: 2023. márc. 22.

Hideg volt. Az eső is szemerkélt. Látszólag egy szokványos éjszakai műszaknak nézett elébe történetünk két főszereplője, Tomasz és Géb. Tisztaságlovagok. Lelkiismeretesen végezték munkájukat, elmerülve gondolataikban, de az, hogy ez az éjszaka merőben más lesz, mint a többi, az a leghátsó agytekervényeikben sem fordult meg. Azt, hogy ekkora izgalmakban lesz részük, mint ezen az estén, még a legmerészebb álmaikban se gondolták volna!

Főhőseink épp a nyirkos feltörlést (vagy népies nevén: felmosást) végezték, amikor váratlan fordulatot vettek az események. BAANGG!! Úr Isten! Az a szegény mop, amivel Géb dolgozott hirtelen életét vesztette! Egyszerűen hihetetlen! Meghalt! Nézték, az ekkor már, a földön mozdulatlanul heverő felmosófejet. Leesve a nyélről... Katasztrófa! Hogy fogják most befejezni a rájuk bízott munkát reggelig?! Cikáztak az ijesztőbbnél ijesztőbb gondolatok a fejükben. Éppen mikor a pánik kezdett volna rajtuk eluralkodni, Gébnek eszébe jutott, hogy ő tud valakit aki segíthet! Egy varázslót.

Felkapták a mopot a földről és szaladtak a mágushoz, hátha újra életet tud lehelni a szerencsétlenül járt mop testébe. Száguldottak hetedhét határon túl, majd lefelé a varázslépcsőn (amin nem juthat le csak úgy akárki), sok emelet mélybe, közel a Föld gyomránál lakó "Doktor"-hoz. A varázsló azonban nem újraélsztette a pórul járt mopot, hanem valami egészen mást csinált vele!


A történet folytatását nem lehet szavakba önteni, ezt látnod kell a saját szemeddel!


Rendezte és a felvételeket készítette: RAPA73

Vágta: Vegas


I-mop scrubber dryer felmosó- / padlósúroló gép
Takarító Kommandó x i - mop XL

2 993 megtekintés
bottom of page