top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Kicsomagoltunk egy Kärcher Puzzi 10/2-es ipari, permet-extrakciós szőnyegtisztító gépet!

Frissítve: jan. 13.

Elérkezett az pillanat, hogy bővítenünk kellett a mobil szőnyeg - és kárpittisztító gépeink körét, hogy a nagytakarítások alatt történő helybeli szőnyeg- és kárpittisztítások zökkenőmentesen legyenek végrehajtva. És ha már kibontunk egy vadiúj, közel 700ezer Ft értékű takarítógépet, akkor miért ne örökítenénk meg ezt a remek pillanatot?!

Kaercher Puzzi 10/2 Adv permet-extrakciós szőnyegtisztító és kárpittisztító gép

A Puzzi 10/1 és a 10/2 a Kärcher ipari szőnyeg- és kárpittisztító gépeink a középső kategóriáját képviselik. Korábbi cikkünkben a szőnyegtisztításról már bemutattuk ezt a kiváló masinát, de majd ezután a kicsomagolós videó után is csináltunk egy a használatát bemutató képfolyamot. Kompaktságával, egyszerű szállíthatóságával, a méretéhez mérten magas hatékonyságával és a nagyszerű használhatóságával közkedveltté vált a használata lakossági felhasználók (takarítógép bérléssel) és a takarító cégek körében is. A lakásokban vagy házakban helyileg végzett kanapétisztítások és szőnyegtisztítások alkalmával tökéletes társ például egy tavaszi nagytakarítás alatt.


A 10/1 és a 10/2 megjelölés a takarítógép nevében azt jelöli, hogy 10 literes tisztítószeres oldatot tudunk bele tölteni és szintén 10 literes a szennyes víz gyűjtő tartálya, az 1 illetve a 2 a bepermetező nyomást jelöli bar-ban, tehát a 10/1 az 1 bar nyomással, a 10/2, pedig 2 bar nyomással permetezi a textilre az oldatot. A Puzzi 10/2 még egy kapszulatároló rekesszel és egy csatlakozóval (a PW30 hengerkefés tisztítófejhez) tud többet.


Lássuk a videót!

A gyári csomagolásban található tartozékok:

- gégecső

- fém cső + markolat

- pisztoly

- 25 cm széles szőnyegtisztító fej


Három féleképpen juthatsz ehhez a takarítógéphez! Az egyik, ha veszel egyet 680ezer Forint körül vagy bérelsz egyet 8 - 10.000 Ft körüli összegért, de ha nem szeretnél bajlódni a kárpittisztítással vagy profikra szeretnéd bízni a szőnyegtisztítást, akkor hívj egy takarító céget és hipp-hopp kész is a művelet!


Hamarosan jelentkezünk amikor már be is vetjük a kicsikét!

bottom of page