top of page
  • Szerző képeTakarító Kommandó

Pomázon helyszínelt a Takarító Kommandó!


Avagy nagytakarítás mindenek felett!

Egy szerencsétlen pár legrosszabb rémálma vált valóra 2018 nyarán. A pomázi házukat albérletbe adták ki az idők folyamán. Jöttek mentek az albérlők, míg nem egyszer csak megérkezett az incidenst okozó hölgyemény. Halmozta a kifizetetlen számlákat, és a bérleti díjjal is elmaradt, de a legdurvább most jön! NEM TAKARÍTOTT! Igazi kuplerájt csinált az aranyos kis házikóból!

Szóval nagynehezen sikerült párunknak megszabadulni a felfordulás okozójától, és amikor szembesültek a rendetlenség méretével, a sírás kerülgette őket. Nem elég, hogy a tartozásokat nekik kellett rendezni, a tetejében még megmenthetetlen állapotba került a házuk. Bűzölgő halak a sarokban, a hűtőbe belerohadt éltelek, a mosogató ki tudja hány hónapja tele van, a kandalló eldugulva és a kémény járatból a korom a földre kaparva, szőr, por és egyéb katasztrofális dolgok mindenfelé...

Itt léptünk a történetbe mi, a Takarító Kommandó! Kétségbe esve megkerestek minket és kérték, hogy nyugtassuk meg őket, hogy helyre lehet hozni a katasztrófát. Siettünk is segítségérere a bajba jutott párnak. Óriási kupleráj volt, de leszámoltunk vele!


Egy mindent átfogó portalanítással kezdtünk, de ezzel a munkafázissal párhuzamosan dobáltuk ki a szemetet is azonnal. Majd jöhetett a gőztisztító, hogy fertőtlenítsük a felületeket. Vegyszeres fertőtlenítő csomagot rendeltek, mert biztosak akartak lenni a fertőzések elkerülésében. Úgyhogy a Khiel tisztítószer gyártó termékeit vetettük be, mert így nyugodtak vagyunk mi is a 100%-os tisztaság elérése felől. Gyere Sütőtisztítás! Eltüntettük az odakozmált trutyikat, utána a hűtőből kidobtuk a berohadt dolgokat és fertőtlenítettük is a hűtőszekrényeket. majd következett a felületek tisztítása, de ezzel párhuzamosan megtörtént az ablakmosás is. Sajnos ekkora rendetlenség eltüntetése alatt többször is fel kell porszívózni a helyiségeket, hogy ne tapossuk el a lepotyogó trutymót, papírtörlő darbokat és egyéb koszt. Aztán mikor minden felület tökéletesen tiszta lett, végre elérkeztünk a felmosáshoz. A takarítás alatt a gőztisztítóval, még a csempék és járólapok fúgáit is sikerült teljesen tisztává tenni, szóval a végére tényleg "csak" a felmosás maradt.

Az eredmény pedig, tátott szájak és hálás köszönet!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a belénk vetett bizalmat, és reméljük, hogy elégedettséget okoztunk munkánkkal.

Ha neked is TOTÁLIS LESZÁMOLÁSRA van szükséged a kuplerájjal szemben, akkor ITT tudod ezt a takarítás opciónkat megrendelni!

1 369 megtekintés
bottom of page