top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

  Mi a Takarító Kommandó, egy takarító szolgáltató cég vagyunk, akik megbízásunk esetén a kosz elleni küzdelemben is és a tisztaság fenntartásában is professzionális segítséget nyújtunk. Takarítás szolgáltatásainkat épp úgy magánszemélyek is igénybe vehetik, mint cégek. Teljes mértékben az igényeidhez igazítjuk a szolgáltatásunkat, rengeteg lehetőség közül tudsz választani. Van lehetőséged eseti megbízásra is, de rendszeres takarítást is rendelhetsz tőlünk. Tekintsd meg kínálatunkat, ha kérdésed van, akkor keress minket az elérhetőségeink egyikén!

A képen egy szimbólum látható, melyen egy kéz éppen töröl egy mikroszálas törlőkendővel.

Általános takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Ez a legkisebb csomagunk. Az ingatlan méretétől függően ez a takarítás csak pár órát vesz igénybe. Természetesen a mellékhelyiségek tekintetében ilyenkor sem ismerünk könyörületet, nem csak az ülőkét töröljük át, hanem a WC teljes felületét (mögötte is!) a csempével és a toalett ajtajával együtt. A fürdőszobában is vízkőtelenítjük a kád vagy a zuhanytálca és a mosdó környékét. A konyhában is rendet rakunk, letakarítjuk a munkalapot, a szekrényajtókról letöröljük a maszatokat, zsírmaradványokat, ujjlenyomatokat, szemetet kidobjuk. A teljes lakásra kiterjedő portörlés után az otthonod átesik egy nagyon alapos porszívózáson, majd felmosáson.

A képen egy szimbólum látható, melyen egy férfi és egy nő éppen egy seprővel takarít.

Nagytakarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  A nagytakarítás lényege, hogy olyan helyeken is alaposan kitakarítsuk a lakást vagy egyéb ingatlant, amelyeket az általános takarítások alkalmával nem érintünk. Ennek a takarításnak csak a képzelet szab határt, no meg persze az idő. A lakás minden szegletét leportalanítjuk és megtisztítjuk a szennyeződésektől. A mozdítható bútorokat elhúzzuk a helyükről és mögöttük is kitakarítunk. Leportalanítjuk a szekrények tetejét és a polcait, fiókjait is. A fürdőszoba is egy sokkal alaposabb takarításon esik át. Például a mosógép mögött, alatt is összeszedjük a bepotyogott tárgyakat, kiporszívózunk, felmosunk. Leszámolunk a vízkő lerakódásokkal. A konyhában is minden felületet felszabadítunk a zsírba rakódott por fogsága alól.  Ez a takarítás csomagunk többek közt már magába foglalja az ablakok és ajtók tisztítását is.

A képen egy szimbólum látható, melyen egy kalapács és egy villáskulcs van.

Építkezés utáni takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Elkészült a vadonatúj otthonod? De még az örömöt beárnyékolja egy "kis" por, törmelék és építkezési hulladék? Vagy az a rengeteg festék-, és gipsz maradvány gátolja meg, hogy máris bevedd a várad? És még nem is ejtettünk szót a ragasztószalagokról az ablakkereteken vagy a védőfóliákról a bútorokon. Ezeknek a nehezen eltávolítható szennyeződéseknek vagy oda nem illő tárgyaknak a sorát még hosszasan lehetne sorolni, amelyek egy építkezés során keletkeznek. Ezeket nagy odafigyeléssel és fárasztó munka árán lehet csak eltüntetni. A nagy odafigyelés azért kiemelten fontos, mert vigyázni kell, hogy a takarítás közben nehogy megsérüljenek a tisztítandó felületek a szennyeződések eltávolítása közben. Több szempontból is előnyös, ha az építési munkálatok alatt is folyamatosan folyik egy alapszintű takarítás. Egyrészt így sokkal könnyebb dolgunk lesz a végső takarításnál, másrészt pedig megóvjuk vele a végső helyükre tett burkolatokat, bútorokat, attól, hogy maradandó károsodást szenvedjenek a további munkálatok során. Mint például az új padlószőnyegbe beletapossák a port és egyéb piszkokat a munkások, hogy csak egy igen bosszantó és sűrűn előforduló problémát említsünk.

A képen egy szimbólum látható, mely egy festőhengert ábrázol a felújítás utáni takarításhoz.

Felújítás utáni takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Ez az opció az Építkezés utáni takarítás kistestvére. Egy lakás vagy egy ház felújítása után a feladatok hasonlóak mint egy építkezés befejeztével. A legtöbb esetben egy felújítás után a legnagyobb feladatot a rengeteg por, festék és ragasztószalag eltüntetése jelenti. A felújítás befejezése és az újra birtokba vétel között ott van egy igen embert próbáló feladat, mégpedig a takarítás. Bízd profikra, és neked csak élvezned kell a frissen felújított otthonod auráját!

A képen egy szimbólum látható, melyen védőfelszerelésben fertőtlenítő takarítást végző embert látunk

Fertőtlenítő takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  A fertőtlenítés nem helyettesíti a takarítást! A tökéletes fertőtlenítés alapvető követelménye, hogy első lépésben legyenek megtisztítva a szennyeződésektől a felületek. Majd utána jöhet a fertőtlenítőszeres takarítás, a megfelelő behatási idő betartásával, és legutolsó lépésben az ózongenerátoros vagy hidegködképző gépes kezelés vagy egyéb fertőtlenítő eljárás. A legjobb eredmény elérése érdekében a különböző fertőtlenítő eljárások kombinált alkalmazását javasoljuk. Lakások, házak, nyaralók esetében a következő esetekben javasoljuk a fertőtlenítő takarítást. Lakásvásárlás után beköltözés előtt, albérletbe beköltözés előtt vagy ha tulajdonos vagy és a kiadott ingatlanodból kiköltözik a bérlő. Kisgyermek érkezése előtt. És itt vannak az extrém esetek, amikor egy lakásban elszabadult a pokol. Halál eset után.

A képen két pezsgőspohár koccint

Rendezvény takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

Rendezvényt szervezel? Profi takarítóval egyszerűbb! Legyen privát party, esküvő, szülinapi összejövetel vagy nagyobb volumenű családi esemény, ránk minden esetben számíthatsz! Rendezvények előtti, alatti és utáni takarítás rendelése itt! 

A képen egy szimbólum látható, melyen egy menü ábrája jelenik meg, a kiegészítő szolgáltatásainkhoz

Kiegészítő szolgáltatások

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Azért, hogy a takarítás minél jobban a Te igényeidhez igazodjon, kiegészítő (rész) feladatokat hoztunk létre, így teljesen személyre szabhatod a takarítást. Például egy alap csomag mellé is tudsz vasalást vagy akár ablaktisztítást is rendelni. De az extra szolgáltatásainkat külön-külön is van lehetőséged igénybe venni, ha csak a szőnyegeket vagy az ülőgarnitúrát szeretnéd kitisztíttatni.

Sütőtisztítás (Kitakarítjuk a sütődet kívül-belül, minden tartozékával együtt, rácsok, tepsik, sütő belseje) *Természetesen átlagos elkoszolódás estén!

Hűtőtisztítás (hűtő + mélyhűtő kipakolása és tisztítása, rácsokat, tároló dobozokat is beleértve) *Mélyhűtőt a takarítást megelőző napon le kell olvasztani!

Ablaktisztítás (üvegfelületek és keretek tisztítása)

Szekrénytisztítás (polcok, fiókok portalanítása és tisztítása, tartalom rendezett visszarakása)

Mosás/teregetés (kb. 5 kg ruha vagy textil egy átlagos mosási mennyiség, nálunk ez 1 adag)

Vasalás (Vasalásnál is szintén 5 kg ruhát vagy egyéb textíliát veszünk 1 adagnak)

Ajtók felületének és keretének tisztítása

Mosogatás (1 mosogatónyi tányért, poharat, edényeket számolunk 1 adagnak) *Természetesen nem dupla akkorára púpozva!

Terasz takarítása (bútorok portalanítása, padló felmosása)

Függönytisztítás (a függönytisztítás magában foglalja a függönyök leszedését, kimosását, és visszarakását)

Grillrács (grillező rácsának megtisztítása)

Konyhai kisgépek (kávéfőző, kenyérpirító, robotgép, szendvicssütő, gyümölcscentrifuga, olajsütő, vízforraló, kenyérsütő, pároló  és főzőkészülék, alapos tisztítása)

Kárpittisztítás (nagyon alapos, minden részletre és felületre kiterjedő porszívózás után nedves tisztítógéppel kitisztítjuk lakásod kárpitozott darabjait (ülőgarnitúra, ágy, szék, stb.))

A képen egy szőnyeg szimbóluma látható, a szőnyegtisztítás menü jele.

Szőnyegtisztítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Professzionális szőnyegtisztítást végzünk akár az otthonodban is, de ha még alaposabb tisztításnak szeretnéd alávetni a szőnyegeket, akkor természetesen telephelyünkön tökéletesen kitisztítjuk őket. Még ózonos kezelést is végzünk rajtuk ha szeretnéd, hogy száműzzük belőle a poratkákat és a kellemetlen szagokat! Padlószőnyeg van nálad? Súrológépeinkkel a legalsó rétegekig kitisztítjuk a padlószőnyegeket is!

Totális leszámolás (mindent átfogó teljes nagytakarítás

TOTÁLIS LESZÁMOLÁS

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Ha ezt az opciót választod, akkor nem kell korlátok közé szorítanod Magad! Ez a full extrás takarítási csomag ami létezik! Minden létező alap - és kiegészítő szolgáltatás bele tartozik! Kitakarítjuk az otthonod tokostól vonóstól. Az ablaktisztítástól a szőnyeg- és kárpittisztításon át a függönyök mosásáig minden beletartozik, a szekrények belsejét is beleértve!

A képen egy szimbólum van, mely egy házikót ábrázol szívvel a közepén. Az apartman takarítás menüje

Apartman takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Rövidtávú lakáskiadással foglalkozol, apartmanként adod bérbe belvárosi lakásodat? Megbízásunk esetén levesszük a válladról a takarítás terhét. Belvárosi takarító cég lévén igen nagy tapasztalattal rendelkezünk az apartmanok takarítását illetően. Az ágyneműk mosását is ránk bízhatod nyugodtan, elszállítjuk a szennyes textileket a központunkba, majd kimosva, kivasalva húzzuk fel az új vendég érkezése előtt.

Takarítás magánszemélyeknek
Takarítás cégeknek

"A Takarító Kommandó a céged arculatához a tökéletes tisztaságot teszi hozzá!"

A képen egy számítógépen dolgozó ember szimbóluma látható, mely az irodatakarítás menüjét jelképezi

Irodatakarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

   Egy cég irodája sok esetben sokkal többre hivatott, minthogy egyszerűen csak legyen hol dolgozni vagy az iratokat tárolni. Egy iroda képviseli a céget, küllemével hozzájárul a cég arculatához és bizony befolyásolni tudja az ügyfelekkel, beszállítókkal esetleg befektetőkkel történő tárgyalások kimenetelét. Az ott dolgozók szemszögéből nézve pedig, a tisztaságnak más fontos hatása is van. Úgy gondoljuk, hogy az emberek nagy többsége tiszta környezetben dolgozik szívesebben, így a tisztaságnak pozitív hatása van a munkára. Egészségügyi szempontból is fontos tisztán tartani a munkahelyet, mert az emberek “kézről - kézre” adják a baktériumokat, fertőzéseket a kilincseken, a számítógépek billentyűzetén és sok egyéb helyen.

A képen egy szimbólum látható, melyen egy férfi és egy nő éppen egy seprővel takarít.

Nagytakarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

 A nagytakarítás lényege, hogy olyan helyeken is alaposan kitakarítsuk a irodát vagy egyéb céges ingatlant, amelyeket az általános takarítások alkalmával nem érintünk. Ennek a takarításnak csak a képzelet szab határt, no meg persze az idő. Az iroda minden szegletét leportalanítjuk és megtisztítjuk a szennyeződésektől. A mozdítható bútorokat elhúzzuk a helyükről és mögöttük is kitakarítunk. Leportalanítjuk a szekrények tetejét és a polcait, fiókjait is. A mosdók, vizesblokkok is alaposabb takarításon esnek át. Leszámolunk a vízkő, húgykő lerakódásokkal. A konyhában, étkezőben is minden felületet felszabadítunk a zsírba rakódott por fogsága alól.  Ez a takarítás csomagunk többek közt már magába foglalja az ablakok és ajtók tisztítását is.

egy építő munkás szimbóluma, mely az építkezés utáni takarítást jelképezi

Építkezés utáni takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Építő vállalatok, építési vállalkozók, generál kivitelező cégek részére is kínáljuk az építkezés takarítás szolgáltatásunkat. A kivitelezés bármelyik szakaszában jár, a Takarító Kommandó mindig szakszerű partnere lesz cégének. Az építkezés közbeni folyamatos poreltávolítás és a megmaradt anyagok konténerbe hordása ugyanolyan fontos része a kivitelezésnek, mint a precíz építő munka, ugyanis a tisztaság biztosítja a helyére rakott burkolatok épségét és a precíz illeszkedését. Végül, de nem utolsó sorban, véleményünk szerint egy kivitelező cég csak akkor nyújt magas színvonalú szolgáltatást, ha egy kulcsrakész ingatlan átadásakor nem a vevőnek kell önköltségből kitakarítani a megvásárolt ingatlant, hanem a makulátlan tisztasággal együtt kapja meg a kulcsokat. A legkorszerűbb technikák és tisztítószerek alkalmazásával, képzett munkatársakkal és folyamatos ellenőrzéssel biztosítjuk a legkiválóbb eredményt.

A képen egy tedihenger szimbóluma látható mely a festés utáni takarítást szimbolizálja

Felújítás utáni takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  A felújítás, magát a kivitelezést nézve, kisebb munka mint az építkezés, de az utána következő takarítás szemszögéből nézve ugyan akkora feladat. Egy lakás vagy egy ház felújítása után a feladatok hasonlóak mint egy építkezés befejeztével. Ajánlatos a felújítás alatt is folyamatosan takarítani a készülő ingatlant, így biztosítva a már elkészült részek épségét,  vagy az új burkolatok, alkotóelemek felrakása, helyére illesztése közben a precíz illeszkedést. A legtöbb esetben egy felújítás után a legnagyobb feladatot a rengeteg por, festék és ragasztószalag eltüntetése jelenti. A renoválás befejezése és az újra birtokba vétel között ott van egy igen embert próbáló feladat, mégpedig a takarítás. Bízd profikra, nekünk ez a szakmánk! Több millió négyzetméternyi ingatlan takarításának tapasztalatával rendelkezünk! Hidd el jobban takarítunk, mint a festők vagy a kőművesek!

fertőtlenítő takarítást végző embernek a szimbóluma védőruházatban

Fertőtlenítő takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  A fertőtlenítés nem helyettesíti a takarítást! A tökéletes fertőtlenítés alapvető követelménye, hogy első lépésben legyenek megtisztítva a szennyeződésektől a felületek. Majd utána jöhet a fertőtlenítőszeres takarítás, a megfelelő behatási idő betartásával, és legutolsó lépésben az ózongenerátoros vagy hidegködképző gépes kezelés. A legjobb eredmény elérése érdekében a különböző fertőtlenítő eljárások kombinált alkalmazását javasoljuk. Irodák, cégközpontok, nagy vendég forgalmú intézmények, vendéglátó helyiségek, szórakozóhelyek, iskolák fertőtlenítését felelősségteljesen ellátjuk.

3 darab lufi mely a rendezvény utáni takarítást szimbolizálja

Rendezvény takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Cégeknek megannyi indoka lehet rendezvény szervezésére. Tehetik ezt a dolgozók örömére, csapatépítés miatt vagy valami neves alkalom megünneplésére. De előrukkolhatnak egy kapós kis fogadással új ügyfelek szerzésének céljából vagy a régi kliensek megtartása miatt. És persze ott vannak a rendezvényszervezésre specializálódott cégek. Ezek a cégek profik, és 100%-ig profi munkát végeznek. Egy rendezvényszervező cégnek a megrendelő egyszerűen csak felvázolja, hogy mit szeretne, ők pedig megvalósítják a gondolatokat. Pont úgy, mint mi a takarításban!

  Egyszerűen csak vedd fel velünk a kapcsolatot és rendeld meg a “Rendezvény takarítás” szolgáltatásunkat és mi igény szerint a rendezvény előtt, alatt vagy után tökéletes tisztaságot varázsolunk!

A képen egy kanapé szimbóluma látható, mely a kárpittisztítást szimbolizálja

Kárpittisztítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Irodai székek huzatát, ülőgarnitúrák kárpitjait tökéletesen kitisztítjuk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk makacs szennyeződések terén is. Gondolj bele, hogy mennyire lehet tiszta egy olyan szék, amiben egész nap ül valaki, minden nap, és biztos, hogy izzad is a hátsója annak aki benne dolgozik. Ajánljuk évente egyszer kitisztítani a kárpitokat is.

A képen egy feltekert szőnyeg szimbóluma látható, mely a szőnyegtisztítást szimbolizálja

Szőnyegtisztítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Professzionális szőnyegtisztítást végzünk irodákban, cégközpontokban vagy bármilyen céges ingatlanban a helyszínen is, de ha még alaposabb tisztításnak szeretnéd alávetni a szőnyegeket, akkor természetesen telephelyünkön tökéletesen kitisztítjuk őket. Még ózonos kezelést is végzünk rajtuk ha szeretnéd, hogy száműzzük belőle a poratkákat és a kellemetlen szagokat! Padlószőnyeg van? Súrológépeinkkel a legalsó rétegekig kitisztítjuk a padlószőnyegeket is! Újjá varázsoljuk az olyan koszos szőnyegeket is amiről már lemondtál!

A képen egy grill szimbóluma látható, mely a konyha vagy étterem takarítást szimbolizálja

Konyha / étterem takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Professzionális konyha és étterem takarítás a legmagasabb színvonalon. Eltávolítjuk az összes zsírlerakodást, odakozmált ételmaradékot, penészt és kormot olyan alaposan, hogy még Gordon Ramsay-nek is leesne az álla! Ebben a videóban el is mondja, hogy a konyhában, ahol az ételek készülnek a vendégeknek, mindig tökéletes tisztaságnak kell lennie! Sőt, a végén bemutatja a saját New York-i éttermének a konyháját, amit naponta kétszer takarítanak a takarítók teljesen tisztára. Rendelhetsz eseti nagytakarítást vagy napi takarítást, így biztosítva a konyhád folyamatos tisztántartását! Ramsay kollégája elmondja, hogy legyen akármilyen, akármekkora éttermed, a konyhának mindig teljesen tisztának kell lennie!

De nem csak a konyhai részleg takarításában számíthatsz a Takarító Kommandóra! Megállapodás esetén az egész étterem, teljes területét a legmagasabb színvonalon takarítjuk ki, hogy ne csak az ételek elkészítése, hanem az elfogyasztása is Ramsay féle elvárásoknak megfelelően tiszta körülmények között történjen.

A képen egy aranyos házikó szimbóluma látható, mely az apartmant jelképezi

Apartman takarítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  Rövidtávú lakáskiadással foglalkozó, apartman üzemeltető cégek részére is elérhető az apartman takarítás szolgáltatásunk? Megbízásunk esetén levesszük céged a válláról a takarítás terhét. Belvárosi takarító cég lévén igen nagy tapasztalattal rendelkezünk az apartmanok takarítását illetően. Az ágyneműk mosását is ránk bízhatod nyugodtan, elszállítjuk a szennyes textileket a központunkba, majd kimosva, kivasalva húzzuk fel az új vendég érkezése előtt.

A képen egy ablak szimbóluma látható, mely az ablaktisztítást jelképezi

Kirakat - / Ablaktisztítás

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

  A tökéletesen tiszta üvegnek van egy megfoghatatlan varázsa, ahogy teljesen átlátszóak az ablakok, mégis kristályosan csillognak. A házat kívülről nézve, összehasonlítva a szomszédéval, azonnal szembetűnik melyik háznak is tiszta az ablaka! De ha egy üzlethelyiség vagy étterem kirakatáról van szó akkor talán még inkább fontos, hogy az üvegek ragyogóan tiszták legyenek! A menő kirakat vevőmágnes! Viszont menő kirakatod koszosan nem lehet!

A képen egy vegyszert a felületre spriccelő flakon szimbólumát láthatjuk takarítás közben

Vegyszer csomag

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

Ebbe a csomagba kemikáliákat tartalmazó, vegyi hatóanyag tartalmú tisztítószerek tartoznak. Lúgok, savak vagy lúgokat, savakat tartalmazó készítmények, mint például a penészirtó, hideg zsíroldó vagy a háztartási vízkőoldó. Ezek a tisztítószerek a környezetünkre káros anyagokat tartalmaznak és használatuk közben az emberi egészségre is ártalmasak, viszont esetenként hatékonyabbak, mint a bio társaik.

A képen a természetet óvó két kéz szimbólumát láthatjuk

Bio csomag

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

Természetesen a környezetünk védelmét szívügyünknek tekintjük, ezért állítottunk össze egy bio tisztítószerekből álló csomagot, hogy a zöld gondolkodású megrendelőinknek is megoldást kínáljunk. A német Frosch márka nagyon hatékony bio tisztítószerei közül állítottuk össze a bio csomagunkat, ami a Szódás konyhai tisztítószertől kezdve, az ecetes vagy málnaecetes vízkőoldón át, az általános tisztítót is tartalmazza. Továbbá a levendula erejével tisztító higiéniás fertőtlenítő és illatos felmosó folyadék is található ebben a környezetbarát csokorban.

A képen egy gumikesztyűs kezet láthatunk ahogy a földet tartja

Professional csomag

A képen egy nyíl látható, melyre rákattintva lenyílik a menü és elolvashatja a látogató a leírást.

A német Kiehl ipari tisztítószer gyártó márka termékei opcionálisan rendelhetőek

bottom of page